Відмовлено Мартін Морган / Оскарження покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Духов

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
148
Реакції
138
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Мартін Морган
  2. Особистий нікнейм: Єгор Духов
  3. Суть скарги:Мартін Морган видає мені покарання 6.36. Заборонений навмисний злив особового складу адміністрації, гравця, фракції або клану, також общаку клана (на розсуд адміністрації). | Бан 14 днів. За те що я робив багато скарг без серйозних порушень від гравця.
    Мартін Морган каже що "Ви дуже активно слідкуєте за діями лідера ВРУ вже не перший день, та не пропускаєте жодного його допису - а як тільки допис з'являється, дивним чином з'являється скарга на лідера". При тому що всі скарги які були написані мною на Максона Хіміка напряму стосувалися мене, в кожній скаргі я оскаржував дії Максона Хіміка які напряму стосувалися мене. Я як звичайний гравець не можу писати скарги на людину якщо вона робить порушення проти мене?

Мартін Морган в моїй скарзі на Максона Хіміка за некомпетентність каже що націонал-демократія це не ідеологія, а політичний рух хоча
    1. Ідеологія — це система ідей, цінностей і переконань, яка визначає підходи до організації суспільства, політики та економіки.
    2. Політичний рух — це об'єднання людей, яке діє для досягнення певних цілей, часто ґрунтуючись на ідеології.
    Націонал-демократія має чітку систему ідей, які поєднують націоналізм і демократію, наприклад, захист національного суверенітету та прав людини. Це дозволяє її класифікувати саме як ідеологію. Політичний рух може базуватися на цій ідеології, але не зводиться лише до неї.
    Політичний рух може існувати без глибоких теоретичних основ, натомість ідеологія є фундаментом для формування цілей і принципів. Націонал-демократи мають чітко виражені ідеї та цінності.
    Націонал-демократія відповідає всім критеріям ідеології, а не лише політичного руху.

Але саме смішне що Мартін Морган ссилається на статтю вікіпедії де написано що "Перша українська національно-демократична партія з'явилась у грудні 1899 року у Львові з колишніх членів Української радикальної партії. Заснована з ініціативи Івана Франка, Михайла Грушевського, Володимира Охримовича, В'ячеслава Будзиновського, Євгена Левицького, Теофіла Окуневського, Теодора Савойки.". Тобто це прямий доказ того що націонал-демократія може бути в моїй партії але Мартіну Моргану на це начхати

Далі Мартін Морган пише що в моїх умовах для вступу в партію немає щотижневого членського збору, хоча в правилах про нього не зазначено

Далі Мартін Морган пише "Посилаючись на правила подання партій - у партії треба зазначати лише - засновника партії, а також керівний склад (заступник, куратори партії). Не бачу інформації щодо генерального прокурора. Тому, ви помилились з посадою. Не бачу порушень від лідера". В моїй партії я зазначив керівний склад партії, як те що я написав кандидата на посаду генерального прокурора може порушувати правила оформлення?

Далі Мартін Морган виправдовує дії Максона Хімік кажучи що оформлення партії має бути суворо у діловому стилі, акуратним, читабельним та красивим. Моя партію повністю попадає під всі ці пункти

Дивлячись на докази неправоти Мартіна Моргана, я вважаю що Мартін Морган відкрито виправдовує явні порушення Максона Хіміка та видав мені покарання невірно та несправедливо.

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Максон-Хімік-Некомпетентність.242029/post-998305
  5. Дата походження: 23.12.2024

Останнє редагування:

Вадим Садівський

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
17 Чер 2023
Дописи
691
Реакції
561
Бали
98
Вік
28
Вітаю, адміністратор видав покараня згідно регламенту. Згідний з рішенням адміністратора. У вас була можливісь висловити думку на дебатах.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі