Розглянуто Мартін Морган / некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Духов

Поважний гравець
Реєстрування
18 Бер 2023
Дописи
148
Реакції
138
Бали
48
Нікнейм адміністратора: Мартін Морган
Особистий нікнейм: Єгор Духов
Суть скарги: В моїй скарзі я написав про порушення від президента Максона Хіміка, а саме він видав указ про звільнення генерального прокурора Єгора Духова без юридичної основи або виявленого правопорушення. Мартін Морган ознайомився з скаргою, та написав "Президент має право формувати свою команду та самостійно обирати осіб, з якими він планує працювати. Для ухвалення рішення про звільнення членів своєї команди йому не завжди потрібна окрема юридична підстава, оскільки це право закріплено його повноваженнями."
1. В реальному законодавстві генеральний прокурор як і прокуратура не являються командою президента або частиною верховної ради або частиною офісу президента тому президент не може по своєму рішенню встановлювати хто буде генеральним прокурором як він може це зробити наприклад зі своїм радником чи як генеральний прокурор може поставити свого заступника самостійно за відповідним наказом.

2. Далі Мартін Морган пише щодо виявлених правопорушень це те що я призначав свого заступника самостійно за своїм наказом, хочу я спитати у Мартіна Моргана, а чим це протилежить закону про прокуратуру? В нашому законі про прокуратуру який був зроблений ще до ukraine GTA 2.0, нічого немає про призначення заступника генерального прокурора та самого генерального прокурора тому я посилався на реальне законодавство, по реальному закону про прокуратуру генеральний прокурор може самостійно назначати прокурорів та відповідно свого заступника, про те що це повинно бути обговорено з президентом нічого не сказано.

3. Але саме смішне це те що Мартін Морган посилається на повноваження президента, питання у тому, а де можна ознайомитися з повноваженнями президента? Повноваження президента в нашому законодавстві не прописані ніде, тому я можу вважати що Мартіну Моргану абсолютно начхати як йому відповісти на мою скаргу він зовсім не хоче розглядати її чи розбиратися у ситуації, йому легше вигадати неіснуючу причину для того щоб просто закрити скаргу.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Максон-Хімік-Звільнив-без-причини.241677/
Дата походження: 22.12.2024

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, у нас гра, ми не керуємось реальними законами. Президент мав право зняти Вас з посади, візьму до уваги застарілий закон, та передам ГС/ЗГС Держ на оновлення.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі