Розглянуто Мартін Морган

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

tyomkA

Отаман
Реєстрування
31 Жов 2024
Дописи
66
Реакції
26
Бали
21
1.Мартін Морган
2.Денис Травка
3.Суть скарги: Я зробив скаргу на лідера НПУ К Олега Буданова тому,що мене звільнили без рп,та не за що. Коли Олег Буданов стає на лідера НПУ К він має розуміти, що йому буде писати багато людей,та не можна просто всіх посилати 3 букви,якщо у нього немає часу на своїх співробітників.Все почалось з того,що Олег Буданов став на лідера в НПУ К 1-2 тиждня назад,і я помітив що ця особа могла сказати в рацію ..Закрийте роти(пи..аки)''.Також у обговоренні в групі телеграм теж міг нецензурно виражатися,і йому за це нічого не було! А коли я сказав просто в власну думку про Буданова,(полковнику в лс)і ніяк його не образив,та мене просто беруть і виганяють з організаціії! До чого я веду: Генералові можна нас обзивати,посилати на 3 букви і йому за це нічого нема! А як я (майор) просто сказав свою думку то зразу виганяють з організації,можливо є таке покарання але тоді де цей пункт що за слова в телеграмі можна звільнити з організації? Також це генерал видав по догані моїм друзям а саме Кевінові Макалістеру(його звільнили також,за те що він сказав правду в лице буданові) та Остапові Зоренку (за це він вже отримав догану)
4.Докази доказ не те як він спілкується: Доказі як мене звільнюють без ніякого рп....https://youtu.be/7ycxoVr9G-s?si=bOP9y8USMOgKJDx5
Докази як вигнали Макалістера: Докази як мене звільнили :
5.26.01.2025( Дякую якщо будете переглядати скаргу)

Мартін Морган

ГС Держ у відставці | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
5 Січ 2024
Дописи
1,874
Реакції
1,750
Бали
213
Вітаю! Так як скарга на мене, можу висловити думку. Ви вчора подали скаргу, де розписали те саме, що і в скарзі тут. У вчорашній скарзі були прикріплені докази лиш як вас звільнили в грі. І нічого більше. Чи я екстрасенс та маю здогадатись без доказів як спілкується з вами лідер? Тим паче, на разі у лідера є склад, який не жаліється на нього. А вас звільнили і ви почали на нього жалітись. Напевно, співпадіння.

Звичайно, у скарзі де немає доказів порушень лідера - я маю відмовити. Сьогодні ж ви подаєте скаргу з доказами! І ще й в додаток хочете мене виставити не правим, бо сюди теж додали докази порушення лідера. То як так виходить? Стараєтесь злити лідера, тому що він вас звільнив з фракції?

Одразу наперед скажу, за своє спілкування лідер отримає покарання. Повертати у фракцію вас не будуть, бо лідер вам не довіряє, про що у вас у самого є докази.

Я так і не зрозумів чому скарга на мене, якщо ви жалієтесь у скарзі на лідера? То вам не в той розділ.

Очікуємо на розгляд від ГА або ЗГА.

Кевін Макалістер

Гетьман Отаман України
Реєстрування
10 Січ 2024
Дописи
57
Реакції
19
Бали
11
Вітаю! Так як скарга на мене, можу висловити думку. Ви вчора подали скаргу, де розписали те саме, що і в скарзі тут. У вчорашній скарзі були прикріплені докази лиш як вас звільнили в грі. І нічого більше. Чи я екстрасенс та маю здогадатись без доказів як спілкується з вами лідер? Тим паче, на разі у лідера є склад, який не жаліється на нього. А вас звільнили і ви почали на нього жалітись. Напевно, співпадіння.

Звичайно, у скарзі де немає доказів порушень лідера - я маю відмовити. Сьогодні ж ви подаєте скаргу з доказами! І ще й в додаток хочете мене виставити не правим, бо сюди теж додали докази порушення лідера. То як так виходить? Стараєтесь злити лідера, тому що він вас звільнив з фракції?

Одразу наперед скажу, за своє спілкування лідер отримає покарання. Повертати у фракцію вас не будуть, бо лідер вам не довіряє, про що у вас у самого є докази.

Я так і не зрозумів чому скарга на мене, якщо ви жалієтесь у скарзі на лідера? То вам не в той розділ.

Очікуємо на розгляд від ГА або ЗГА.
Бо всі його бояться: якщо подати скаргу, то одразу звільнення з "ЧС", як це сталося зі мною!

Артем Скакун

Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
18 Лис 2022
Дописи
3,103
Реакції
2,426
Бали
253
Вітаю, Ви погрожували лідеру зливом його, через це і були звільнені.
Ситуацію щодо НПУ К взято до уваги.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі