- Реєстрування
- 22 Бер 2023
- Дописи
- 1,885
- Реакції
- 1,412
- Бали
- 213
1. Сервер у діскорді: 04
2. Нікнейм теха: Мартін Тейлор
3. Особистий нікнейм (Discord): tan_i.
4. Суть скарги: Вітаю,Шановна Ірина! Надала відповідь гравцю у розділі #питання до тех.підтримки, та за деякий час,моє повідомлення було видалено(докази,того що я дала відповідь гравцю,на жаль немає,але через логи,можна перевірити),та продубльовано іншим Модератором,а саме "Мартін Тейлор ",не розумію, для чого,він це зробив,адже НЕ заборонено відповідати гравцям на запитання, та ще,коли написала йому,для чого він видалив,він проігнорував,та видалив питання,як у статуті Модерації,чітко написано:
Я вважаю, що це не повага до гравців,прошу,видати максимальне покарання.(Одразу,пишу,це не злив,просто тут,є порушення від Модератора)
5. Доказ: (скриншот/відео): Клік
6. Дата походження: 13.02.2024 рік
2. Нікнейм теха: Мартін Тейлор
3. Особистий нікнейм (Discord): tan_i.
4. Суть скарги: Вітаю,Шановна Ірина! Надала відповідь гравцю у розділі #питання до тех.підтримки, та за деякий час,моє повідомлення було видалено(докази,того що я дала відповідь гравцю,на жаль немає,але через логи,можна перевірити),та продубльовано іншим Модератором,а саме "Мартін Тейлор ",не розумію, для чого,він це зробив,адже НЕ заборонено відповідати гравцям на запитання, та ще,коли написала йому,для чого він видалив,він проігнорував,та видалив питання,як у статуті Модерації,чітко написано:
1. Модератор зобов'язаний відповідати користувачам у чаті.
8. Модератору заборонено ігнорувати питання гравців.
5. Доказ: (скриншот/відео): Клік
6. Дата походження: 13.02.2024 рік