Роман Вендера
Блату немає,є довіра.Довіру не купиш By R.Wendera
- Реєстрування
- 30 Жов 2023
- Дописи
- 36
- Реакції
- 41
- Бали
- 21
Форма подачі скарги:
- Нікнейм гравця:Марян Гопчук
- Особистий нікнейм:Роман Вендера
- Суть скарги:
- Хочу звернутися зі скаргою щодо несправедливого ставлення з боку гравця Мар’яна Гопчука, який, як я зрозумів, виконує обов’язки охорони або має адміністративні повноваження на території ВЧ.
2 серпня я мав повне право перебувати на території ВЧ, оскільки планував здати іспити о 21:50. Однак, при спробі зайти на територію, мене було без пояснення причин не допущено. Мар’ян Гопчук особисто заборонив мені вхід, не надавши жодного офіційного або навіть усного пояснення. На моє запитання — на підставі якого пункту правил чи внутрішніх приписів мене не допускають — відповіді я не отримав.
Більше того, він не зміг вказати жодного документа чи положення, де чітко прописано, що в цей час вхід заборонено. З його поведінки стало зрозуміло, що він сам не обізнаний із правилами або свідомо порушує їх, використовуючи свої повноваження для вибіркового обмеження доступу.
Ще один важливий момент: інші гравці у той самий час перебували на території ВЧ і безперешкодно здавали іспити. Це свідчить про явне упереджене ставлення особисто до мене. Я не отримав жодного попередження, не порушував правил поведінки чи розпорядку, які б могли стати підставою для таких дій.
Враховуючи вищенаведене, прошу адміністрацію розглянути дії гравця Мар’яна Гопчука як перевищення повноважень або зловживання ними, та вжити до нього відповідних дисциплінарних заходів.
Прошу також пояснити, чи існують офіційні обмеження щодо часу перебування на території ВЧ для здачі іспитів, і якщо так — надати мені доступ до цього регламенту.
З повагою,
Роман Вендера
- Докази (скріншот/відео):
Dropbox
www.dropbox.com
(01.29 тайм код людина каже шо я маю право знаходитися на території)
- Дата порушення:02,08,2025