Розглянуто Марія Веркут / Не знання правил.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
213
Реакції
146
Бали
88
  1. Нікнейм адміністратора: Марія Веркут
  2. Особистий нікнейм: Владислав Андрійович
  3. Суть скарги:
  4. Шановний керівнику UKRAINE GTA
    Я хочу звернутися зі скаргою на ЗГА. Суть скарги полягає в тому, що нещодавно я подав скаргу на гравця, але мені відхилили її через те, що не було повної відеофіксації ситуації а був один скріншот. Я подав оскарження, вказавши на те, що інші скарги розглядаються лише з одним скріншотом, тоді як мою відхилили. Моя скарга на Адміністратора який розглядав скаргу була відхилена ЗГА, при цьому вона ж не знайшла порушень.

Однак, коли на мене самого була подана скарга лише з одним скріншотом, Марія Веркут прийняла її і схвалила. Це викликає у мене багато питань. Я прошу вас розглянути цю ситуацію та вжити необхідних заходів для виправлення ситуації. Скарга виключно Керівнику проекта.

Дякую за увагу.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Не вистачає Доказів / Розглянута скарга ЗГА / Схвалена скарга ЗГА / Доказ покарання виданого в грі.
  6. Дата походження: 11.04.2024

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, з Заступником Головного Адміністратора проведу бесіду стосовно цієї скарги, незважаючи на те , що скарга була написана більше 2 тижнів тому, тому що дійсно на фото видно образу.
Більше порушень від ЗГА не побачив.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі