Зачинено Марія Веркут / Чому не допустили до обдзвону? / Для ГА, ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Меттью Джордан

Новий гравець
Реєстрування
3 Гру 2023
Дописи
5
Реакції
1
Бали
3
  1. Нікнейм адміністратора: Марія Веркут
  2. Особистий нікнейм: Іван Ушаков
  3. Суть скарги: Вітаю, я подавав заявку на заступника лідера МОЗ, і в результатах написано, що мені відмовлено через вік, я так зрозумів, що цими питаннями керувала ГС держ Марія Веркут, і я написав в заявці, що мені 14 років, а мені було відмовлено через вік. Приведу пару прикладів: в кінці літа я успішно пройшов обдзвон на посаду заступника ДСНС, а також в вересні проходив обдзвон на посаду полковника НПУ (але не пройшов тоді обдзвон), але ось що цікаво, чомусь тоді мені схвалювали заявки, а не відхиляли з-за віку. Пані Веркут, хочу у вас спитати, ви ж бачили, що в моїй заявці було вказано, що в мене вже був досвід, тому питання, чому ви відмовили?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    Знімок екрана 2023-12-03 152413.png
  5. Дата походження: 03.12.2023

Останнє редагування модератором:

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Вітаю, з лідером МОЗ було проведено бесіду , стосовно вимог до заявки , та мінімальний вік було замінено з 14 на 15 без виключень.
Нажаль ,навіть якщо у вас був досвід на цій посаді , допустити вас до обдзвону ми не можемо.

Очікуйте рішення ГА/ЗГА

Марія Міллерс

Ст.А |Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
21 Лют 2023
Дописи
1,786
Реакції
5,851
Бали
213
  1. Нікнейм адміністратора: Марія Веркут
  2. Особистий нікнейм: Іван Ушаков
  3. Суть скарги: Вітаю, я подавав заявку на заступника лідера МОЗ, і в результатах написано, що мені відмовлено через вік, я так зрозумів, що цими питаннями керувала ГС держ Марія Веркут, і я написав в заявці, що мені 14 років, а мені було відмовлено через вік. Приведу пару прикладів: в кінці літа я успішно пройшов обдзвон на посаду заступника ДСНС, а також в вересні проходив обдзвон на посаду полковника НПУ (але не пройшов тоді обдзвон), але ось що цікаво, чомусь тоді мені схвалювали заявки, а не відхиляли з-за віку. Пані Веркут, хочу у вас спитати, ви ж бачили, що в моїй заявці було вказано, що в мене вже був досвід, тому питання, чому ви відмовили?
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Переглянути вкладення 148703
  5. Дата походження: 03.12.2023
Вітаю,шановний гравець!
Пояснюю вам,чому вам було відмовлено навіть дивлячись на ваш досвід
За правилами проекту,на посаду заступника допускаются люди,яким є 15 років і нажаль виключень немає

Тому на жаль,допустити до обзвону ми вас не можемо!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі