Відмовлено Марія Міллерс // Не уважність адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джошуа Кензо

Активний
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
355
Реакції
195
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Марія Міллерс
  2. Особистий нікнейм: Джошуа Кензо
  3. Суть скарги: Тільки що мене посадили до деморгану за ДМ + ДМ кар, хоча на відео скарги чутно як я кажу людині відкрити вікно, адже я шукаю членів ворожих кланів щоб знешкодити їх, людина не відкрила вікно на прохання та почала їхати від мене, я відкрив вогонь, витягти з автомобілю я не міг, адже двері були закриті та вікно людина не відкривала, тобто я вбив людину яка можливо знаходилась в ворожому клані, а людина знаходилась в клані що можна зрозуміти по зеленому кружечку відкат з моєї сторони , прошу зняти покарання, та видати компенсацію, адже коли С МВС перевіряла скаргу на неоф.організації та чому людина подала скаргу в розділ без орг., коли вона бачила що я в клані, що також видно на фрапсі скарги. Я вважаю що людину, яка подала скаргу треба покарати за введення адміністрацію в оману.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
    mta-screen_2023-10-02_23-11-31.png
  5. Дата походження: 02.10.2023

Владислав Веркут

Північна Україна
Реєстрування
12 Бер 2023
Дописи
682
Реакції
947
Бали
20
Вітаю.

Згідно доказам які Ви надали, на відео-записі не чутно що саме говорите Ви. Також, якщо говорите про RP-складову, Ви не можете сидячи у автомобілі, якось донести іншому гравцю щоб він відкрив вікно, коли у вас у самого закрите вікно. І навіть коли так, гравці не зобов'язані відкривати вікно, на прохання "для перевірки, чи є війна/чи ні" - це є абсолютно добровільною дією, і якщо гравець відмовився від неї, розстрілювати його, також заборонено. Порушень з боку адміністратора не виявив.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі