Зачинено Марія Райська / Спроба обману адміністрації

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Голденберг

Шановний гравець
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
66
Реакції
40
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Марія Райська
2. Особистий нікнейм: Євген Голденберг
3. Клан порушника: Котики
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: на той чай "jackass"
5. Суть скарги:
У своїй скарзі на рішення адміністрації Марія виставляє ситуацію у свій бік, чим я вважаю, намагається ввести в оману адміністрацію, тому моя скарга так само як і скарга, яку я цитую призначена для ГА або ЗГА.

Марія пише "згідно правил РП просимо відкривати вікна" Це обман, по перше ніякого збудованого прохання не було, якісь люди різко почали перегороджувати мені дорогу і говорити якесь не виразне "окна окна". Якщо це була реклама по встановленню вікон, то я не потребую, в моєму будинку гарні вікна. Проте хочу так само відзначити, що в правилах ніде не зазначено, що я зобов'язаний відкривати вікна, навіть якби це було прохання, але проханням це не було.

По-друге Марія пише, що після невиразного "окна окна" я почав кудись "тікати". Це обман, тому що я просто їх об'їхав і поїхав далі по своїх справах, за своєю встановленою міткою, за своїм раніше прокладеним маршрутом, що видно на фрапсі в скарзі яку прикріпила Марія, на що вони відкрили по мені вогонь.

По-третє Марія пише "Гравці померли тільки після того, як відкрили вогонь по нам". Це обман, тому що на моєму фрапсі в прикріпленій Марією скарзі видно, як ДМ у наш бік першими почали вони.

P.S. Також хочу зазначити, що у мене є фрапс, де видно, що замість 120 хвилин покарання Деня Райський і скорiш за все Марія Райська відсиділи в деморгані лише близько 22 хвилин (принаймні після того, як вони зникли з клітки, чути як Деня Райський далі розмовляє , тобто він не відключився). Нас посадили в одну камеру майже одночасно і їх випустили через приблизно +- 22 хвилини, хоча покарання для них було 120 хвилин. Я знаю, що таке практикується і витягти з в'язниці можуть, якщо посадили внутрішні органи (СБУ, НПУ), але наскільки я пам'ятаю на рішення адміністрації по деморгану такі дії завжди були табу. Інакше навіщо тоді взагалі правила чи вони не для всіх однакові? Але це вже поскриптум, сабж моєї скарги в назві та описі, але по можливості також прошу надати відповідь чи роз'яснення щодо в'язниці, фрапс якщо треба додам. Дякую.
6. Докази (скріншот/відео): Посилання на тему https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Павло-Дурнєв-Невірний-розгляд-скарги-для-Владислава-Савочкіна-Тоні-Хоффмана.73946/
Посилання на ситуацію
7. Дата порушення: 13.09.2023

Останнє редагування:

Марія Райська ♡

leader "Котики"
Реєстрування
27 Січ 2023
Дописи
143
Реакції
399
Бали
66
1. В своїй скарзі детально та з тайм кодами я описала ситуацію яка відбувалась.
2. Не падайте на дурня, якщо ви почали втікати, то ви чудово нас зрозуміли
3. Ми представники неофіційної організаціі, просто кажучи бандити зі зброєю, які шукаюсь ворожі клани
4. Так ви саме почали втікати та навіть якщо я гарно почула сказали "Токсіки"
5. Так, особисто я стріляла виключно по вашій машині з метою її зупинити, про це навіть свідчить пробите колесо вашого авто. Якщо у вас є доказ, що саме від пулі мого автомату по вам пройшов урон, надайте його будь ласка, а не обманюйте. І вмерли ви тільки тоді, коли відкрили вогонь по нам. Вас ніхто не збирався вбивати, ми згідно звичайному РП процесу, маємо дізнатись хто знаходиться в машині.
6. В деморгані ми відсиділи всі 120 хв які нам були видані. НЕ ОБМАНЮЙТЕ АДМІНІСТРАЦІЮ!!!! Це можна перевірити в логах або навіть на мною доданому скрішоті видно, що 3:05 ночі, я все ще за гратами.

Євген Голденберг

Шановний гравець
Реєстрування
26 Лют 2023
Дописи
66
Реакції
40
Бали
23
1. В своїй скарзі детально та з тайм кодами я описала ситуацію яка відбувалась.
2. Не падайте на дурня, якщо ви почали втікати, то ви чудово нас зрозуміли
3. Ми представники неофіційної організаціі, просто кажучи бандити зі зброєю, які шукаюсь ворожі клани
4. Так ви саме почали втікати та навіть якщо я гарно почула сказали "Токсіки"
5. Так, особисто я стріляла виключно по вашій машині з метою її зупинити, про це навіть свідчить пробите колесо вашого авто. Якщо у вас є доказ, що саме від пулі мого автомату по вам пройшов урон, надайте його будь ласка, а не обманюйте. І вмерли ви тільки тоді, коли відкрили вогонь по нам. Вас ніхто не збирався вбивати, ми згідно звичайному РП процесу, маємо дізнатись хто знаходиться в машині.
6. В деморгані ми відсиділи всі 120 хв які нам були видані. НЕ ОБМАНЮЙТЕ АДМІНІСТРАЦІЮ!!!! Це можна перевірити в логах або навіть на мною доданому скрішоті видно, що 3:05 ночі, я все ще за гратами.
Те, що ви пишите, повна маячня взята з вашої уяви і черговий доказ перетягування ситуації на свій бік, що суперечить фактам.

З приводу в'язниці до основного сабжу це не відноситься. , але я пишу те, що побачив я особисто і маю фрапс цього.

Я чекаю на відповідь виключно ГА/ЗГА, оскільки у ваших діях я передбачаю спробу обману адміністрації та спробу перетягування ситуації на свій бік, що ви далі також продовжуете робити.

Павло Дурнєв

Вільна людина
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
4,353
Реакції
1,820
Бали
213
Вік
23
Вітаю Шановний гравець

Від кожної сторони бачу спроби обману
На перший раз роблю Євгену Голденбергу та Марії Райській попередження, наступного разу отримаєте блокування за спробу введення в оману

Зачинено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі