Відмовлено Марія Тейлор/Вмішання в РП процесс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Bog999

Gromov
Реєстрування
29 Тра 2023
Дописи
219
Реакції
92
Бали
33
1.Марія Тейлор
2.Богдан Громов
3.Під час мого спілкування з співробітниками сбу,через ситуацію яку пані адмін не бачила,вона влізла в рп процесс і дала бан,це не коректно,в реальному житті теж будуть адміни під час розборок?Я вважаю що працівники сбу з якими вів розмову,дуже багато собі дозголяють,адміни за цим чомусь не слідкують,знімайте бан так як його видано не коректно,мут теж знімайте так як образ гравців не було,якщо адміни і на далі будуть вмішуватись в рп процесси то я і на далі буду писати на форум,в випадку бездіяльності,буду вимушений звертатись до вищого керівництва,прошу запросити працівників сбу з якими проводилась розмова,фрапс затримання гравця:Мілана Марчук,там було нон рп з їх сторони та перевищення службових обов'язків.Якщо бан та мут не буде знято скарга повторятиметься до пір,поки не настане справедливість,Хай адміни не вмішуються в РП Процесси та особисті розмови,так як ви прагнете щоб "гра" була схожа до реального життя,але з такими темпами цього ніколи не буде
4.Докази:
1705186350685.png

5.14.01.2024

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

На відеодоказах від вас чутно погрози та образи у бік гравців , вам видали мінімальне покарання згідно нормативу.

Також враховуючи ваші образливі нікнейми на інших серверах (**************************** Адмін) у оскарженні відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі