Зачинено Марія Тейлор / Прошу пояснення / Для ГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джейсон Родаріо

Раніше було краще
Реєстрування
5 Сер 2022
Дописи
134
Реакції
34
Бали
31
  1. Нікнейм адміністратора: Марія Тейлор
  2. Особистий нікнейм: Пабло Рахат
  3. Суть скарги:
  4. Шановна адміністрація сервера,

Прошу пояснення щодо ситуації, яка виникла під час обзвону на кандидата М - НПУ К. Мій знайомий був перекинутий в канал для обзвону, але йому відмовили через те, що у нього був скачаний RAGE MP, та дали йому недовіру від адміністрації. Він розповів нам про цю ситуацію у діскорді, і ця ситуація викликала у мене негативні емоції.

Я почав обговорювати дії адміністратора в контексті зі своїм другом та ще декількома людьми. Пізніше, мене не допустили до обзвону і сказали, що я не маю права приймати участь у обзвоні через обговорення дій адміністрації.

Хочу оскаржити це тому що під час того, коли ми чекали на обзвон разом з іншими кандидатами, та я обговорював дії адміністратора, адміністрація сервера не перебувала в діскорд-каналі. Мої слова про дії адміністрації виражали лише мою суб'єктивну думку щодо цієї ситуації, і я вважаю, що немає об'єктивних підстав для мого вигнання з обзвону.

Прошу головного адміністратора переглянути всі доступні докази цієї ситуації та розглянути моє повторне допущення до обзвону. Дякую за увагу та розгляд цього звернення.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -
  6. Дата походження: 09.01.24

Останнє редагування модератором:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

Адміністратор надав відеодокази де чутно як ви кажете в її бік "вона якась ***********************************" .
Також адміністратор міг видати блокування на 31 день за образи адміністрації але не зробив цього.

Відновлюйте вашу репутацію.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі