Розглянуто Масоване порушення правил, неадекватність. Можливий обхід блокування I T - 626

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝕻𝖆𝖛𝖑𝖔_𝕲𝖔𝖑𝖉𝖒𝖆𝖓

Поважний гравець
Реєстрування
7 Чер 2026
Дописи
47
Реакції
115
Бали
32
1. Ваш нікнейм: Павло Голдман
2. Нікнейм порушника: Джиммі Тюльпан ( 18265)
3. Суть скарги: Шановна адміністрація, прошу видати суворе покарання цьому неадекватному повністю гравцю за цілий список порушень правил та 15 хвилин мату. Також, я не стверджую але маю підозри що гравець Роман Моррісон (105885) створив другий акаунт і цей акаунт належить йому, йому видавали бан 2 дні за постійну неадекватність і завтра термін закінчується але він міг створити щоб не чекати другий акаунт. Прошу дуже ретельно перевірити цю інформацію і у разі підтвердження видати йому суворе покарання і за обхід блокування згідно правил та 15 хвилин повного оску, матів та неадекватності. Прошу повідомити про результат перевірки. Дякую!
Тайм коди цього трешу:
Відео 1
0:05 – неповажне ставлення та мат
0:07 – неадекватні висловлювання
0:17 – мат, образа, принизив іншого гравця, неадекват
0:36 – гоне матом, образа
0:42 – провокація, нецензурана лексика та образа
0:58 – вкотре образа від неадеквата та мат
1:17 – провокація
1:24 – матом горлане цей неадекват та образа
1:44 – знову мат, образа та провокація
1:50 – образа, мат
1:58 – мат
2:19 – в який раз мат та образа гравця
2:31 – нецензурна лексика, мат
2:33 – знову образа
2:39 – мат
3:00 – мат та образа
3:05 – образа
3:20 – чергова провокація та образа
3:28 – неадекватні висловлювання та провокація
3:32 – мат та жорстка образа
3:42 – образив гравця, якого взагалі поруч немає
4:14 – потужна серія матів
4:22 – мат
Окремо хочу звернути увагу на тайм коді 3:14. Його фраза є прямою погрозою розправою та залякування (п. 5.9, п. 5.10). На звичайне діалогове запитання гравець відреагував агресивними погрозами фізичної розправи, заявивши: "моя розочка розібється і дасть тобі в ї***о". Це є прямим проявом неадекватної поведінки, погрозою застосування насильства та порушенням норм спілкування на сервері.
насильства та порушенням норм спілкування на сервері.
Відео 2
Тайм коди
0:08 – провокація
0:39 – мат
0:46 – суцільний мат
1:10 – перешкоджання грі
1:24 – мат та неповажне ставлення
1:37 – 1:49 – обкладає матом та образи
1:53 – мат
1:39 – мат, образа та МГ
2:33 – 2:39 – гоне мат
2:54 -образа мат
3:04 – 3:11 – мати
3:14 – мат та неповажне ставлення
3:22 – мат та МГ
3:57 – мат
4:05 – мат та образа
4:13 – 42:00 – жорсткий мат та образи
4:49 – мат та образи
4:50 – МГ
4:57 – мг
5:04 – 5:11 – неповажне ставлення образа і мат
5:13 – мат та неповажне ставлення
5:22 – мат та мг
5:42 – образа сексульного підтипу взагалі іншого гравця та мат
5:49 – мг
5:53 – 6:02 – цей неадекват гоне матом, ображає та мг
6:04 – мат, мг
6:12 – мг та мат
6:19 – образа матом
6:25 – мат мг
6:36 – мат
6:39 – мат
6:44 – неповажне ставлення, мат
6:48 – мг
6:52 – мг мат
7:10 – мат неповажне ставлення
7:24 – мг
7:31 – мг
7:55 – мат мг
7:59 – знову мат, мг
8:04 – неповажне ставлення
8:13 – мат та мг
8:28 – мат та мг
8:48 – суцільний мат
8:52 – 9:07 – цей неадекват гоне матом та знову мг
9:10 – мат та неповажне ставлення
9:15 – мг та мат
9:22 – 9:44 – серія матів від цього неадеквата та образа
9:47 – 9:54 – образи та мат
9:52 – 10:07 – мг та образи матом
10:11 – знову мг
10:24 – 10:35 – мат, неповажне ставлення та мг
10:58 – мат
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин
5.9.
"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11.
"Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
5.1.
"MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
4. Доказ порушення (скриншот/відео):
Відео 1
Відео 2
5. Дата порушення: 22.08.2026

Останнє редагування:

Тюльпан Нокс

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Жов 2024
Дописи
63
Реакції
66
Бали
167
Шо то ви пане такий герой і на форум побігли плакати? Але в тебе глючить,ти граєш на дошці?) Від гравця йдуть образи на зустріч в продовж всього відео, і прямі і завуальовані. В першому відео на 3хв. 12с. від гравця лунає завуальована згадка рідних,чим він намагається зачіпити мене та додатково спровокувати. Також гравець намагається ввести адміністрацію в оману тим ,що говорить,що ми наче не знайомі,хоча потім палиться сам і починає згадувати інших людей. Керівнику та ГА серверу даю дозвіл прочитати мої приватні повідомлення на цьому форумному акаунті з гравцем Володимир Новінський. Це саме цей гравець який зараз Павло Голдман,він змінив нік у грі та видалив свій форумний акаунт,намагаючись замести сліди своїх токсичних і провокативних дій. Якшо він видалив свої відеоповідомлення ,я у приватному порядку покажу ,що там було. У самій переписці є достатньо цікавого,шо дасть вам змогу зрозуміти,що цей гравець не така свята овечка,як намагається це показувати, буде зрозуміло звідки і коли почався конфлікт та хто його почав. Прошу ГА закріпити мій коментар у цій скарзі і не видаляти,так як скарга написана на мене! Дякую.

𝕻𝖆𝖛𝖑𝖔_𝕲𝖔𝖑𝖉𝖒𝖆𝖓

Поважний гравець
Реєстрування
7 Чер 2026
Дописи
47
Реакції
115
Бали
32
Шо то ви пане такий герой і на форум побігли плакати? Але в тебе глючить,ти граєш на дошці?) Від гравця йдуть образи на зустріч в продовж всього відео, і прямі і завуальовані. В першому відео на 3хв. 12с. від гравця лунає завуальована згадка рідних,чим він намагається зачіпити мене та додатково спровокувати. Також гравець намагається ввести адміністрацію в оману тим ,що говорить,що ми наче не знайомі,хоча потім палиться сам і починає згадувати інших людей. Керівнику та ГА серверу даю дозвіл прочитати мої приватні повідомлення на цьому форумному акаунті з гравцем Володимир Новінський. Це саме цей гравець який зараз Павло Голдман,він змінив нік у грі та видалив свій форумний акаунт,намагаючись замести сліди своїх токсичних і провокативних дій. Якшо він видалив свої відеоповідомлення ,я у приватному порядку покажу ,що там було. У самій переписці є достатньо цікавого,шо дасть вам змогу зрозуміти,що цей гравець не така свята овечка,як намагається це показувати, буде зрозуміло звідки і коли почався конфлікт та хто його почав. Прошу ГА закріпити мій коментар у цій скарзі і не видаляти,так як скарга написана на мене! Дякую.
Ти взагалі дивний? Так в переписах ти ображав більше, погрожував і ти мені першим написав а не я у мене ДС твого взагалі немає. Хто тебе провокує?? Ти першим лізеш постійно зі своєю компашкою таких як сам. На відео я нічого не казав, в писав лише в чат. Від гравця обман адміністрації, бо на 3 хв 12 сек я не згадував рідних, в писав "хахаха"
Це наклеп та обман. Також прошу звернути на ще один обман. Гравець каже, що перший почав я. Але доказів не надає, бо сам під'їхав до мене. Він чудово усвідомлює що у цьому конфлікті винен повністю він і провокацію почав він, він розуміє що йому світить за такі порушення, повністю неадекватні.
Прошу запросити підтвердження слів у гравця стосовно згадки рідних та покарати його за обман адміністрації якщо він не надасть. Ця людина зі своєю компашкою заважає постійно грати нормально, на них скарг безліч і вони отримали бани за це.

Тюльпан Нокс

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Жов 2024
Дописи
63
Реакції
66
Бали
167
Ти взагалі дивний? Так в переписах ти ображав більше в рази більше, погрожував і ти мені першим написав аине я у мене ДС твого взагалі немає. На відео я нічого не казав, в писав лише в чат. Від гравця обман адміністрації, бо на 3 хв 12 сек я не згадував рідних, в писав "хахаха"
Це наклеп та обман. Також прошу звернути на ще один обман. Гравець каже, що перший почав я. Але доказів не надає, бо сам під'їхав до мене. Він чудово усвідомлює що у цьому конфлікті винен повністю він і провокацію почав він, він розуміє що йому світить за такі порушення, повністю неадекватні.
Прошу запросити підтвердження слів у гравця стосовно згадки рідних та покарати його за обман адміністрації якщо він не надасть. Ця людина зі своєю компашкою заважає постійно грати нормально, на них скарг безліч і вони отримали бани за це.
зараз ти якраз і обманюєш) Ось "тюльпанчик а де твоя розочка?" ,це і є завуальована згадка рідних,баклажан,також від тебе в чаті самі образи теж линуть і навіть у самі скарзі ти ображаєш мене безліч раз,а саме називаєш "цей неадекват", ти хто такий ,шоб так говорити до мене та ображати?. А про докази,шо все почалось з тебе я вже написав у пості вище для ГА і керівника,переписка наша на форумі починається з твого повідомлення із образ, і там згадується з чого це почалося і ти там ше хвалишся цим.Освіжу чуть твою слабку пам'ять.

Тюльпан Нокс

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Жов 2024
Дописи
63
Реакції
66
Бали
167
Screenshot_8.png

Маленький спойлер,від тебе "святого" провокатора. Відкрий доступ ,чому злякався?)

𝕻𝖆𝖛𝖑𝖔_𝕲𝖔𝖑𝖉𝖒𝖆𝖓

Поважний гравець
Реєстрування
7 Чер 2026
Дописи
47
Реакції
115
Бали
32
зараз ти якраз і обманюєш) Ось "тюльпанчик а де твоя розочка?" ,це і є завуальована згадка рідних,баклажан,також від тебе в чаті самі образи теж линуть і навіть у самі скарзі ти ображаєш мене безліч раз,а саме називаєш "цей неадекват", ти хто такий ,шоб так говорити до мене та ображати?. А про докази,шо все почалось з тебе я вже написав у пості вище для ГА і керівника,переписка наша на форумі починається з твого повідомлення із образ, і там згадується з чого це почалося і ти там ше хвалишся цим.Освіжу чуть твою слабку пам'ять.
Наскільки треба бути неадекватним щоб нести таку маячню. Обрізати якусь особисту переписку. Ти взагалі про що?
Розробка це квітка. Це не є навіть завуальованою образою. Не те що рідних. Де це ти бачиш?? У тебе все нормально?? Це обман. А також ти вивертаєш ситуацію, задля уникнення покарання.
Є чіткі правила, а те що ти розцінюєш чи ні - відношення немає. Досить спамити, спочатку ображаєш, провокуєш та нариваєшся, а потім виправдовуєшся годинами. За порушення будеш відповідати.

Стефан Дюрант

Молодший Адміністатор | Північна Україна
Мл.Адміністратор
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
188
Реакції
157
Бали
443
Вітаю шановний гравець!
Уважно розглянувши вашу скаргу – виношу вердикт:

Гравець [18265] отримає покарання у вигляді бану за Порушення правил UKRAINE GTA 5.9, 5.10, 5.11 на 40 днів!

5.9.
"Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. | Мут до 140 хвилин / Бан до 10 днів
5.10.
"Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів
5.11.
"Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

Додатково перед баном - гравець [18265] отримає покарання у вигляді муту за Порушення правил UKRAINE GTA 5.8 на 90 хвилин!

5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено. | Мут 30-90 хвилин

Схвалено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 2, Учасників: 1, Гостей: 1)

Угорі