Розглянуто Масове ДБ та згодом Вбивство автомобілем

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Петро Романін

Вчити новобранців, служити та захищати!
Реєстрування
5 Кві 2024
Дописи
48
Реакції
35
Бали
63
1. Нікнейм гравця: на відео
2. Особистий нікнейм: Петро Романін
3. Клан порушника: на відео
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ні
5. Суть скарги: Масове ДБ. Хочю зауважити що все відео мене ДБешуть та адміни не відповідають. Автомобілі окружили мене потім ДБешили. Також Ролс наїхав на мене та вбив за те що я почяв стріляти по колесам авто, але хочу сказати що Поліція може відкрити вогонь по колесах якщо співробітнику є загроза життю працівника. Прошу покарати всіх виних. Щоб цей фрешмоб не продовжувався, хоч щось як в житті було.
6. Докази (скриншот/відео):
7. Дата порушення: 25.05.2025

Богдан Дніпровський

Поважний гравець
Реєстрування
11 Чер 2023
Дописи
409
Реакції
205
Бали
103
Вітаю,шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт:
Гравець 126166 отримує покарання: 6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
6.3.1. "DB in GZ" - Drive By in Green Zone - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу в зеленій зоні. | Деморган 60 хвилин
5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут 60 хвилин
Гравець 175701 отримує покарання: 6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
Гравець 220550 отримує покарання: 6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі