Ви використовуєте застарілий веб-переглядач. Цей і інші сайти можуть показуватися в ньому некоректно. Вам потрібно оновити веб-переглядач або спробувати використати інший.
Суть скарги:Так навіть не знаю з чого почати бо було багато правопорушень зі сторони Держ структури
Розпочнемо по порядку
Сталося така ситуація що мені потрібно було розвернувся на Дніпро на бп а там їхала Патрульна автівка яка наче втарантлася мені в бок під час Виконання Маневру.
Я цього не замітив але почувши сигнал мегафону (Автомобіль притискаємомося до узбіччя робимо зупинку ) я прийняв рішення що мені буде зручно притиснутими до усбіччя з тієї сторони що я повертав
Але не встиг я прижаттся до узбіччя як НПУ відкрила по мені огонь А це заборонено Згідно
2.15 Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав - покарання - попередження/догана
Використали її не маючи на це підстави
Бо на скільки мені відомо її дозволено використовувати тільки в країних випадках
А вони її використали
не Даючи 3 попереджень+ втечу я не робив
Після цього почала мене заковувати в кайданки
Цього всього моменту на фрабсі нема Але попрошу запросити в Працівника НПУ відео Оскільки Кожен працівник повинен вести відео фіксацію під час патруля
Згідно статуту МВС
3.13 Фіксувати будь-які дії з боку громадян, які вчинили адміністративне правопорушення або злочин, за який передбачено адміністративну/кримінальну відповідальність відповідно до законодавства - покарання - попередження/догана
ТАКОЖ хочу запримітили що вони мене затримали за 1-2 хв до Скидання вантажу а на скільки я
пам'ятаю це робити забороняється
Ще хочу запримітити на Території Дніпра була НПУ Х
Випливає питання чи часом вони не порушили Юрездикцію?
Зверніть на це у вагу чи був дозвіл у Сержантів заїжджати на територію Дніпра
На моєму відео доказу видно що я стою в кайданках
І коли я поцікавився Згідно якого кодексу та статті мене затримали
Працівник НПУ не зміг дати відповідь На моє питання
-яким кодексом та статею передбачена підстава для зупинки Транспортного засобу?
Він не зміг дати відповідь
А це просте не знання Кодексу ,,Про національну Поліцію"
Cтаття 35 Закону України "Про Національну поліцію" передбачає чіткий перелік підстав для зупинення транспортного засобу поліцейським, і здійснюється лише у раз
Частина 3
якщо водій порушив Правила дорожнього руху;
якщо є очевидні ознаки, що
якщо є інформація, що свідчить про причетність водія або пасажирів транспортного засобу до вчинення дорожньо-транспортної пригоди, кримінального чи адміністративного правопорушення, або якщо є інформація, що свідчить про те, що транспортний засіб чи вантаж можуть бути об’єктом чи знаряддям учинення дорожньо-транспортної пригоди, кримінального чи адміністративного правопорушення;
Як не знаючи згідно чого ти виїжджаєш ти зупинняєш авто можна про щось далі говорити?
Також не дав відповідь на питання Згідно якого кодексу та статті передбачено перевірка документів
Згідно зі статтею 32 Закону України "Про Національну поліцію" поліцейський має право вимагати в особи пред'явлення нею документів, що посвідчують особу, та/або документів, що підтверджують відповідне право особи, у спосіб, який дає можливість поліцейському прочитати та зафіксувати дані, що містяться в документах
Також зі сторони Працівника НПУ
Була Порушена Субординація
Згідно
1.2 Цього статуту повинен дотримуватися кожен працівник Міністерства Внутрішніх Справ (МВС) Покарання за порушення: догана/звільнення/пониження/внесення в чорний список (ЧС).
Та згідно
2.4 Працівник повинен ввічливо звертатися до жителів країни - покарання - попередження/догана
Він ставився до мене не Компетентно перебивав мене також назвав мене Дурнем
Що з його сторони було не коректно бо Статут не знає він а дурень по його словам я
Представився він мені тільки аж у відділенні НПУ Х до цього він мені не представлявся
Після того як ми прибули в НПУ Х він в мене почав запрошувати Паспорт не запропонувавши Адвоката Згідно
Конституції України Яка має найбільшу юридичну силу
Стаття 30. Кожен затриманий, ув'язнений, обвинувачений у скоєнні злочину має право користуватися допомогою адвоката з моменту затримання.
Адвоката він мені викликав халатно не Відігравши о котрій годині він мені його викликав і не назвавши скільки є часу на те щоби вийти на зв'язок тим паче випливає питання чи Загалом чи було викликано Адвоката якщо по статутту в Сержанта нема між фракційної рації ?
Не пройшовши 3 хв які даються щоби вийти адвокату на зв'язок
НПУ Х почало в мене запрошувати Паспорт через ТАБ
Після але я їм не міг його передати через те що в мене не була відстібнута кайданка
Коли мені відстібнули кайданку я надав Паспорт але система вже дала мені розшук
Після цього ми ще постояли так і не розібравшись і нічого не пояснивши співробітник Нпу підбіг до ІТТ і посадив мене зі словами Вас затримали до Вияснення обставин так як ви сказали що вас хтось понакидував статей
Хочу запримітити що я йому казав то все через офтоп чат
Як він по РП знає ?
Тим паче це абсурд
+ Були погрози з боку працівників що вони мені можуть виписати розшук за Порушення Порядку
Або Хуліганство
Хотя по факту я нічого не порушив
А якщо навіть і було скоєно порушення КУпАПа саме ДТП
То це просто повинна було бути виписенна постанова іншим Патрулем
Бо даний патруль був учасником ДТП і не міг бути лицем яке веде Процесуальні дії
Тому виходить
Багато порушень з боку НПУ Х яке саме не розуміло що хотіло
+ Якщо шановна Адміністрація помітила ще якісь правопорушення попрошу дати покарання за це порушення
Тайм- Коди
00:00 стою в кайданках
00.59 стою в кайданках коли скинувся груз
05.05 почав запрошувати паспорт без зняття кайданки та без адвоката
05.16 не сказав яким кодексом та статею передбачено перевірка документів
06.26 запитав чи бажаю адвоката
06.52 образа від працівника
07. 15 викликає адвоката без відігровки часу
08.07 погроза що накидає мені просто так статті
09.20 не пройшли 3 хв які повинні надаватися адвокату на відповідь
10.01 прилетіла стаття за те що він накидував через таб попередження не відстігаючи кайданки
13.00 почав вести до ІТТ нічого не пояснивши толком просто закинув в ІТТ
13.14 посадив в ІТТ
Вітаю! Перерозглянувши скаргу виношу вердикт:
Процесуальні дії працівником НПУ проведенні вірно та порушеннь я не бачу
Догану буде знято та порушення не виявлено! Розглянуто!
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)
На цьому сайті використовуються файли cookie, щоби персоналізувати контент і зберегти Ваш вхід у систему, якщо Ви зареєструйтеся.
Продовжуючи викристовувати цей сайт, Ви погоджуєтеся на використання наших файлів cookie.