Святос Кратос
Козак
- Реєстрування
- 31 Тра 2024
- Дописи
- 17
- Реакції
- 5
- Бали
- 8
1. Святос Кратос
2. Єгор Казаков, Богдан Марухненко, Мишаня Огород, Артем Миллер.
3. ******************************************, BARISSTA, DDTMS
4. Я дивився Лігу чемпіонів Арсенал і ПСЖ стоявши AFK в зеленій зоні, а саме на епіцентрі. Я відійшов від компа на 30-40 хв оскільки дивився ЛЧ. Під час футбольного матчу я приходжу за комп і бачу що тіпи грабують всіх і все а потім кажуть що це пранк і возять людей в бусі щоб почекати кд 5хв щоб можна було пограбувати гравця знов!
5. все покажу i розкажу в дс оскiльки контенту багато i тд. Маленький фрагмент -
Вимоги: прописати їм хороший смачний бан який вони заслужили і хоча б кд на клан або догана клану!
2. Єгор Казаков, Богдан Марухненко, Мишаня Огород, Артем Миллер.
3. ******************************************, BARISSTA, DDTMS
4. Я дивився Лігу чемпіонів Арсенал і ПСЖ стоявши AFK в зеленій зоні, а саме на епіцентрі. Я відійшов від компа на 30-40 хв оскільки дивився ЛЧ. Під час футбольного матчу я приходжу за комп і бачу що тіпи грабують всіх і все а потім кажуть що це пранк і возять людей в бусі щоб почекати кд 5хв щоб можна було пограбувати гравця знов!
5. все покажу i розкажу в дс оскiльки контенту багато i тд. Маленький фрагмент -
- 2.3. Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні. | Деморган 30 хвилин / Варн 2.4. Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат. | Деморган 15 хвилин .5. Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі. | Деморган 60 хвилин, наступне покарання Варн
- 2.7. При викраденні заборонено надягати стяжки більше ніж на одного гравця (та як заборонено викрадати більше одного гравця). | Деморган 30 хвилин
- 2.8. Заборонено тримати гравця в стяжках більше ніж 30 хвилин (виключення: проведення теракту). | Деморган 60 хвилин
- 2.9. Заборонено вбивати гравця який знаходиться в стяжках (виключення: якщо є вагома IC причина). | Деморган 60 хвилин
- 2.10. Заборонено надягати стяжки на гравця в інтер'єрі будинку/картеля/бункер виключення: проведення теракту). | Деморган 30 хвилин
- 3.3. Усі нападники мають бути в масках; | Деморган 50 хвилин
Вимоги: прописати їм хороший смачний бан який вони заслужили і хоча б кд на клан або догана клану!