Розглянуто Масове порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ернест Наливайко

Кошовий отаман
Реєстрування
29 Бер 2023
Дописи
240
Реакції
69
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Ернест Наливайко (129861)
2. Нікнейм порушника: Сенді Мілано (1627)
3. Назва організації порушника: СБУ
4. Суть скарги: Я їхав перед цим біля НПУ К там стояв один працівник а саме цей Сенді розмовляв з кимось на дорозі, я зупинився запитати чому вони стоять на проїзній частині він почав зупиняти мене на БМВ після цього пробили колесо я втік біля ЦР та врізався і втік з місця події, зауважемо те що данний співпрацівник не бачив як я змінив автівку та був сам в патрулі чомусь, після цього як треба я виїхав обережно з парковочки під*їджає невідома автівка зупиняє транспортний засіб без ніякої підстави та без орієнтування стукає у віконечко та просить документи, я в нього запитуюсь шановний чому ви створили аварійну ситуацію не одноразово запитував, данний співробітник вимагав паспорт без надавання відповіді на питання моє та був на своєму розумі що йому треба був з мене тільки один паспорт щоб затримати за якусь непідкору, також вже подаю на данних співрацівник СБУ скаргу не одноразово за їхнє халатне відношення до громадянин України та не надають повних відповідей. Потім він сказав що в нього є відео фіксація як я змінив авто але цього не могло бути тому що його мітка персонажа навіть не була в карті на моїй відео фіксації це не було видно але було видно прикрасно де данний співробітник був без напарника не надавання на мої запитання відповідь та без перервно вимагав паспорт! Також відігрував рп дії свої дуже огидно та воно так не має бути. Також під час затримання навіть людина сказала що по рп ти не міг би бачити те що я змінив автівку, але данному співпрацівнику це не дійшло нажаль. Також були погрози про затримання.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Тут
6. Дата порушення: 27.11.2025
7. Тайм-коди: 00:22, 00:59, 1:05, 1:14, 1:24, 1:27, 1:35, 1:37, 1:59, 2:04, 8:15, 9:17, 10:48, 10:59, 15:04.

Sendik<3

Активний гравець
Реєстрування
18 Чер 2023
Дописи
652
Реакції
688
Бали
113
Стаття 8.1.2 Перевіряти документи, що посвідчують особу, якщо є підстави підозрювати, що особа може перебувати в орієнтуваннях, а також проводити поверхневий огляд осіб, їх речей і транспортних засобів у разі загрози втечі підозрюваного або знищення чи приховування речових доказів злочинної діяльності.

Олександр Великов

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
28 Лис 2024
Дописи
292
Реакції
254
Бали
123
Вітаю!
Переглянув докази ваші та співробітника та виношу вердикт:
Гравець #1627 зупинив вас та просив надати паспорт згідно закону про СБУ, а саме:
Стаття 8.1.2 Перевіряти документи, що посвідчують особу, якщо є підстави підозрювати, що особа може перебувати в орієнтуваннях, а також проводити поверхневий огляд осіб, їх речей і транспортних засобів у разі загрози втечі підозрюваного або знищення чи приховування речових доказів злочинної діяльності.
Вас просили надати паспорт більше трьох разів нажаль ви цього не зробили, тому й були затримані за непідкорення.
Вам не надали посвідчення згідно закону про Державну таємницю а саме:

Стаття 1.1. До інформації, визначеної цим законом як державна таємниця, відноситься:

- Документація СБУ;
- Особисті дані працівників СБУ (За винятком: Генерала СБУ та полковників СБУ)

На рахунок того як Гравець #1627 дізнався що БМВ ваша автівка, він отримує покарання у вигляді:
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15 хвилин.
Також отримує попередження, та буде проведена сурова бесіда.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі