Розглянуто Масовий ДМ від гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Володимир Кубарів

Всех нагнуть, все отжать.
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
134
Реакції
123
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: Артем Луцик (22826), Артем Макиня (34031), Дашуля Вудс (25458), Ростислав Артюх (19237), Кирило Потер (17612).
  2. Особистий нікнейм: Володимир Кубарів
  3. Суть скарги: Знаходжусь з напарником в патрулюванні, після чого Артем Макиня (34031) просто зносить нас на автобусі і я стаю свідком як Дашуля Вудс (25458) ДБ-шить моєго колегу, відкриваю по ній вогонь, так як є пряма загроза його життя. Після Артем Макиня (34031) знову спеціально таранить нас. Також відкриваю вогонь у відповідь по гравцям які стріляють (нажаль нікнеймів не видно). Розумію що гравці роблять повний абсурд, збираюсь просто з напарником поїхати звідси, але в нас влітає ауді з гравцями Артем Луцик (22826), Дашуля Вудс (25458), Ростислав Артюх (19237), Кирило Потер (17612) та починають безпідставно ДМити, вбивають мого напарника. В кінці кінців мені вдається стрільбою з водійскього місця перестріляти неадекватів, але мене саджає адміністратор за правило 6.50. На моє прохання покарати гравців за масовий ДМ, провокацію та ДБ, адміністратор мене відправив на форум, тому ось я пишу цю скаргу. Це повний абсурд, коли нас безпідставно починають вбивати, створюють безпорядок, провокують і т.д. у мене як у гравця є два виходи, опинитись як завжди у лікарні та йти на форум або намагатись власноруч якимось чудом перестрілати неадекватів. Це відбувається регулярно, адміністрация не має бажання слідкувати навіть по репорту та постійно відправляє на форум. Цей масовий ДМ є постійним явищем, гра перетворюється на звичайний ДМ, а не якусь цікаву РП гру за поліцейскього, я граю на сервері щоб отримувати задоволення, а не з кожним ДМ-ом опинятись в лікарні та кожен раз писати скаргу на кожного неадекватного гравця. Таким чином, гра з сервера переноситься просто гру на форумі, я від цього не отримую задоволення від слова 0. В моєму розумінні неадекватний гравець який безпідставно починає стріляти, провокувати і так далі, це кожен другий гравець цього серверу. Я прошу адміністрації звернути більшу увагу на це, дякую.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 19.10.2025

Володимир Кубарів

Всех нагнуть, все отжать.
Реєстрування
16 Січ 2023
Дописи
134
Реакції
123
Бали
48
А ще прошу зауважити що гравці також порушили правило 6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора) та їх не покарали -_-

𝕧𝕪𝕝𝕝𝕪

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лис 2024
Дописи
174
Реакції
104
Бали
48
так ми з тобою перестрілювалися з вікон потім Артем вийшов з авто та тулив по тобі не з вікна а ти по ньому з вікна

𝕧𝕪𝕝𝕝𝕪

Поважний гравець
Реєстрування
26 Лис 2024
Дописи
174
Реакції
104
Бали
48
і на фрапсі чітко видно як по тобі тулять не з вікна а ти відстрілюєшся з вікна

Матвій Невілі

Пенсія | Подільський Край 06
Активний гравець
Реєстрування
22 Тра 2024
Дописи
1,519
Реакції
233
Бали
223
Вітаю шановний гравець!
Перегланявши скаргу виношу вердикт.

Гравець Артем Луцик - отримає покарання згідно правил UG.

6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.

Гравець Артем Макиня - отримає покарання згідно правил UG.

6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора)

Гравець Ростислав Артюх - отримає покарання згідно правил UG.

6.50. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 30-120 хвилин, при масових порушеннях Варн (на розсуд адміністратора)

Гравець Дашуля Вудс - отримає покарання згідно правил UG.

Гравець Кирило Потер - отримає покарання згідно проавил UG.

Гравець Володимир Кубарів - отримає покаранння згідно правил UG.

Гравець Денис Бурко - отримає покарання згідно правил UG.

Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі