Розглянуто Масовий DM ZZ НПУ / Вова Мендзюк/ Денис Шевченко / Тимофій Волинець / Данил Кожан

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Kiryusha Hoffmann

Козак
Реєстрування
25 Лют 2023
Дописи
27
Реакції
5
Бали
3
1. Нікнейм гравця: Вова Мендзюк, Денис Шевченко, Тимофій Волинець, Данил Кожан
2. Особистий нікнейм: Кирил Хоффман
3. Суть скарги:
Співробітники НПУ почали вимагати паспорт, того що я приїхав і став на тротуар. Співробітник НПУ почали робити наклеп, що я під алкоголем, і в мене треба було взяти паспорт на яких повноважень співробітники поліції сказали що військовий час. Після цього приїхали співробітники поліції старшого складу, та почали мене питати про інцидент який трапився, інші співробітники влаштували стрілянину та території лікарні.
Я почав розповідати нас збила автівка, співробітники не взяли тайзер та не намагались затримати тайзером. Вони відкрили стрілянину в зеленій зоні я не бачу вагомої підстави для відкриття стрілянини з вогнепальної зброї коли там є люди, я не думаю що в реальному житті ви теж стріляли коли біля вас стоїть 10 чоловік.Також використання грубого мата також не дотримання субординації. Не вважаю підставити було для відкриття вогню, прошу покарати за дм в зз.
також була стрілянина із zz.

Прошу покарати даних співробітників які приймали участь а саме:
Порушення субординації
3.3 | Співробітникові ГУНП забороняється нецензурно виражатися й ображати своїх колег або громадян.
3.5 | Співробітникові ГУНП забороняється порушувати правила субординації.
3.0 | Співробітникові ГУНП забороняється використовувати зброю без причини.
Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина.

4. Особисті докази (скриншот/відео):
Посилання на відео

5. Дата порушення: 27.02.2023

Останнє редагування:

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
1677514212539.png

Доброго дня.

Ви так і не надали доказів де Кожан у Вас вимагає документи.
Але тим не менше ось цей закон - Закон
Стосовно відкриття вогню по правопорушникам,то бійці діяли у рамках «Загального статуту МВС» :
1. Для захисту іншої особи або себе від посягання, якщо це посягання пов'язане з насильством, небезпечним для життя та здоров'я;

4. Для затримання особи, яка намагається втекти, якщо іншими засобами затримати цю особу неможливо;
Я Вам пропонував завершити справу на місці з проведженням моєї внутрішньої перевірки та видачі покарань,але ви не поцінували наш час,як я спеціально з патруля до Вас приїхав розібратись у ситуації.Ви обрали шлях погроз та форуму,ну подивимось,що з цього буде.

Також хочу повідомити,що Данила Кожана уже звільнено.
Стосовно субординації,то з моєї сторони можливо і є порушення в «оффтопі»,через вашу провокацію та марну трату часу.
Де порушення між нами мені не зрозуміло.
Очікуйте на вирок адміністрації.

Також попрошу видати данному персонажу блокування чату за слова «Интернет себе нормальный купи,играешь на микроволновке» так як це являється «МГ».
1677514217806.png

Олександр Набанов

Генерал НПУ м.Харків на пенсії,Гл.Nabanov Famq.
Реєстрування
4 Січ 2023
Дописи
385
Реакції
2,017
Бали
96
Також хочу попросити,щоб адміністрація покарала людей ,які чинили провокацію поліцейським,а саме давили їх автомобілями . «ДБ»
На відеофіксації це чудово видно.

Вадим Крамар

Буває :)
Реєстрування
15 Жов 2022
Дописи
201
Реакції
77
Бали
31
Адреса
Украина
Вітаю Шановний гравець,переглянувши всі ваші докази скарги,виніс вердикт!
По-перше не повний фрапс,не видно хто де саме вас почав вимагати паспорт.
По-друге порушень гравців не бачу,так як був наїзд на поліцейського , поліцейські молодці добре зреагували та начали зупиняти автомобіль,а точніше стріляти по колесам,на вашому відео не видно хто стріляє по людині,я не можу вгадати,я не Ванга!

Мій вердикт: Порушення ДМЗЗ я не бачу,так як не видно на вашій відео фіксації хто саме стріляв по людині!
Видача покарання:Кирило Хоффман получає покарання а саме: 6.1. “MG” Metagaming – Надсилання повідомлень, що містять інформацію з реального світу, до ігрового світу
[ мут 10 - 30 хвилин ]
Адольф Могила получає покарання за порушення цих правил: 7.3. "DB" - Drive By - Нанесення шкоди, вбивство іншого ігрового персонажа за допомогою транспортного засобу.
[ КПЗ 60 - 120 хвилин ]
та
7.10. Заборонено уникати поліцейської погоні будь яким чином. Наприклад: ховаючись в інтер'єрі, в воді, виходити з гри.
[ КПЗ 120 хвилин ]
Ростислав Крохмаль получає покарання в вигляді: 7.3. "DB" - Drive By - Нанесення шкоди, вбивство іншого ігрового персонажа за допомогою транспортного засобу.
[ КПЗ 60 - 120 хвилин ]

Олександр Набанов буде проведена сувора бесіда за порушення субординації!
Зачинено!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі