Розглянуто Масові порушення /НПУ К

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Павло Буданович

𝑨𝒏𝒂𝒍𝒈𝒊𝒏𝒄𝒉𝟏𝒌
Реєстрування
12 Жов 2024
Дописи
203
Реакції
212
Бали
48
  1. Нікнейм гравця: 10052,25116,8761
  2. Особистий нікнейм:Іван Буданович 18835
  3. Суть скарги: Їду я по дорозі бачу поліція когось зупинила ,я підїхав подивитись . Виявилось людині просто виписали штраф.
    (Почав записувати відео): Поліція переключається на мене , і запитує паспорт ,я кажу на якій підставі я повинен давати паспорт (мене не зупинили). Гравець 10052 дає мені 3 секунди хоча там зовсім не 3 а а менше 1 секунди(приблизно 0.76) потім працівник промазує тайзером і б'є людину яку вони відпускали ,я починаю тулити по працівникам підбіга Гравець 8761(у войс чаті видно ID) і б'є мене тайзером під час того , коли я тулюсь(Кінець першого відео).Після чого мене кують сажають в машину та в машині стоячи на дорозі виписують мені ще 3 статті(тайм код- 1:50):
    5.13 - Незаконне придбання/передача/виготовлення зброї (40хв) (ця стаття вмдана не правильно працівниками НПУ К оскільки Незаконне придбання/передача/виготовлення зброї не було)
    10.1 - Посягання на життя співробітника правоохоронного органу (40хв) (претензій нема)
    10.11 - Втеча під час затримання (40хв) (втечі й як такової не було ,максимум відбіг на невелику дистанцію щоб дістати зброю)
    На визов адвоката мені сказали ,що я у розшуку і я не маю права на адвоката(3:20-3:25). Відвели в ІТТ та посадили не закінчивши відігровку(4:28-4:33)
    Хочу повідомити ,що праціники паспорт не дивились , тоді як вони виписали розшук я не знаю.
    Було порушено Правила затримання, а саме загальні положення №2 ,Затримання правопорушника проводиться в наступній послідовності:№3 ; №8 ;№9;

4. Докази (скріншот/відео):тут і тут(1:50,3:20-3:25,4:28-4:33)
  5. Дата порушення:23.12.2024

Останнє редагування:
Реєстрування
24 Бер 2023
Дописи
282
Реакції
101
Бали
88
Розглянувши скаргу
Виношу вердикт
Гравець id:18835 отримає покарання за
6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Гравець id:8761 отримає покарання за
6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі