Розглянуто Масові порушення Нон РП *НПУ*

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Чер 2024
Дописи
33
Реакції
7
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Руслан Фрезент
2. Нікнейм порушника: Роман Юрович (123514)
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги:
Хочу поскаржитися на неправомірні дії працівника Національної поліції старшого сержанта Роман Юрович.

Я проїжджав повз де він стояв. Після цього працівник поліції розвернувся та зупинив мене без будь-яких законних підстав.

Подія сталася о 20:59, коли його робоча зміна тривала до 21:00. При цьому він патрулював один, що є порушенням порядку несення служби, адже патруль має складатися щонайменше з двох поліцейських.

Підійшовши до мене, він представився і почав казати, що я нібито причетний до якогось «ДТП». На моє прохання назвати статтю, він просто сказав «ДТП», що не є статтею. Я йому на це відповів це не є Статею тоді він узяв планшет і знайшов там якусь статтю, замість того щоб оперувати статтями КУпАП, як того вимагає закон.

Після того, як він назвав статтю із планшета, він знову взяв планшет і якимось магічним чином знайшов мене у базі даних, хоча я не надавав йому жодних документів, які посвічують мою особу, і не повідомляв жодних особистих даних. Це є грубим порушенням процедури встановлення особи та фактичним NON-RP (перевищення службових повноважень і повна відсутність законного процесу).

Після цієї незаконної перевірки він виписав мені штраф, який я вважаю неправомірним та винесеним без будь-яких законних підстав.

Прошу застосувати до цього працівника найсуворіші заходи впливу, зокрема винести йому відповідні догани.

5. Доказ порушення (скриншот/відео): Весь відео доказ -- Тиць --
Коли я йому говорил про статю - тиць
Коли він мене пробив по планшету - тиць
6. Дата порушення: 02.12.2025

Ярослав Свиридов

ГА | Чорноморський край
Головний Адміністратор
Реєстрування
11 Жов 2024
Дописи
2,551
Реакції
1,647
Бали
253
Вітаю

Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, що:
Гравець Роман Юрович отримає двій догани та повиження у рангу.

РОЗГЛЯНУТО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі