Відмовлено Масові порушення від клану KenzoFamQ, для ГС/ЗГС НЕОФ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ілюша Овнсакра

ЧінгізХан ⚔️
Реєстрування
27 Лис 2022
Дописи
45
Реакції
25
Бали
18
1. Нікнейм гравця: клан KenzoFamQ
2. Особистий нікнейм: Ілля Сакра
3. Клан порушника: KenzoFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: SAKRA
5. Суть скарги: постійні порушення від гравців даного клану. Ви просто подивіться форум, а особливо "скарги неоф" кожна друга скарга - кензо, кензо, кензо. Вони не дають грати нікому - а ні ГОСникам, а ні клановцям, а ні звичайним гравцям, нікому. Я розумію, що лідер не може контролювати ВСІХ людей які вступають в клан, але їх 120 людей і таке відчуття що старший склад зовсім не дивиться кого бере. Навіть новачки до 15 рівня, які ледь грати навчились, якщо вони в кензо то поводять себе неадекватно. Одразу попереджуючи коментарі розлючених учасників цього клану: докази? Скарги на форумі є вам доказом. Дуже багато порушень, буквально тиждень весіла ситуація із гравцем *Сильнейший Пчелкин- чіти*, було дууууже багато фрапсів, проте якогось конкретного рішення так і не було, та вердикт *будемо слідкувати*. Хоча як на мій погляд там все до болю очевидно. Вже не кажучи, що він постійно порушує правила сервера, не один раз я особисто успішно заливав на нього скарги за *дмзз, оск*. Таджима Овнкензо також, 24/7 сидить або в деморгані або в муті. І це вже навіть не жаліючись на те що вони не дають грати, окей, в нас війна, але оскати при кожній перестрілці, або тулити машину бо *здалася знайомою*, це вже не згідно правил. І такі порушення від клана йдуть СИСТЕМАТИЧНО. Можете запитати в будь кого хочаб з першого топ 10-15 кланів, *який клан тобі заважає найбільше*, я вже здогадуюсь що вам відповідатимуть. Цей клан порушує будь які правила як серверу та рп-відігровок так і моральних принципів.
6. Докази (скріншот/відео): все в суті скарги, та на форумі.

Джошуа Кензо

Активний
Реєстрування
24 Кві 2023
Дописи
355
Реакції
195
Бали
46
Немає ніяких доказів твоїм словам, злив клану, якщо ти не знав, карається.

Ілюша Овнсакра

ЧінгізХан ⚔️
Реєстрування
27 Лис 2022
Дописи
45
Реакції
25
Бали
18

Наталія Кова

Північна Україна
Реєстрування
25 Вер 2023
Дописи
169
Реакції
85
Бали
48
Я приєднує до вище написаного і хочу додати ,що клан не одноразово заважав грати, постійно коли хочеш попрацювати ,взяти замовлення вони приїжджають на ту точку де беруть замовлення дальнобійники і вбивають ( беручи заказ на сканіі ,підсідає людина з клану Кензо дивиться, що за клан виходить і вбиває )

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі