Розглянуто Масові порушення від лягавого

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Бодиш

Отаман
Реєстрування
6 Січ 2025
Дописи
39
Реакції
32
Бали
21
  1. Нікнейм гравця: Андрій Борисович (заступник)
  2. Особистий нікнейм: Енакін Скайвокер
  3. Суть скарги: я просив виписати,мені штраф для бп у лягавого він мені не виписав сів в авто після чого його спів робітник без причини,навів на мене приціл з пушки на відео (1) все видно,після чого я за 5 секунд навів у відповідь і забрав я не відкривав вогонь чи щось інше ,дальше вийшов лягавий без посвідчення без нічого просто мене закував в кайданки це все на (1) відео,на (2) відео видно як лягавий мені дає розшук коли в мене його не було, також видно на фото шо даний лягавий не вміє проводити рп процеси,при обшуку він навіть не вилучив у мене алко,масове порушення від лягавого я написав що я іграю без звуку він мав писати в чат розписувати права людина проігнорувала моє звернення до нього,прошу видати правильне покарання даному лягавому і прийняти міри що до таких гравців які роблять що хочуть і портять гру іншим гравцям:наперед вдячний
  4. Докази (скріншот/відео): відео 1 відео 2 скріншот нижче
  5. 1758798130985.png

Останнє редагування модератором:

Валерія Романова

ІП | Генерал НПУ | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
504
Реакції
516
Бали
153
Вітаю шановний гравець!

Переношу вашу скаргу у відповідний розділ.

Микола Бондаренко

Західна Україна
Реєстрування
19 Лют 2025
Дописи
62
Реакції
59
Бали
33
  1. Нікнейм гравця: Андрій Борисович (заступник)
  2. Особистий нікнейм: Енакін Скайвокер
  3. Суть скарги: я просив виписати,мені штраф для бп у лягавого він мені не виписав сів в авто після чого його спів робітник без причини,навів на мене приціл з пушки на відео (1) все видно,після чого я за 5 секунд навів у відповідь і забрав я не відкривав вогонь чи щось інше ,дальше вийшов лягавий без посвідчення без нічого просто мене закував в кайданки це все на (1) відео,на (2) відео видно як лягавий мені дає розшук коли в мене його не було, також видно на фото шо даний лягавий не вміє проводити рп процеси,при обшуку він навіть не вилучив у мене алко,масове порушення від лягавого я написав що я іграю без звуку він мав писати в чат розписувати права людина проігнорувала моє звернення до нього,прошу видати правильне покарання даному лягавому і прийняти міри що до таких гравців які роблять що хочуть і портять гру іншим гравцям:наперед вдячний
  4. Докази (скріншот/відео): відео 1 відео 2 скріншот нижче
  5. Переглянути вкладення 339733
Вітаю!

Розглянушви дану скаргу,виношу вердикт:
Порушеннь від даного Заступника Лідера немає. Вас було затримано за використання забороненої зброї "М4".

Витяг з ККУ
Стаття 5.14: Незаконне використання/носіння зброї. Карається позбавленням волі строком на 20 років.
На рахунок Алкоголю - не є забороненим для вилучання під час поверхневого обшуку.
RP-порушеннь за наданими вами доказами,також немає

=Розглянуто=

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі