Відмовлено Масові порушення//для ЗГС,ГС держ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Манько

05 | Південна Україна
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
71
Реакції
37
Бали
63
1. Назар Левий
2. Дмитро Манько
3. даний ''поліцейський'' порушив правила використання вогнепальної зброї а саме почав стріляти в місті де ходять цивільні люди і пуля могла з рікошетити в якусь невинну людину цим самим він загрожував життю іншим громадянам +багоюз через кришу і стрельба з руля і тайзер без анимки і відсутність міранди прошу звернути велику увагу на ці всі порушення та задуматись про зняття з посади данну людину так як це порушення зі сторони Підполковника тобто кервіничого складу а це вже серйозно
4. тик
5. 26.03.2024

Дан Гост

Активний
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
303
Реакції
107
Бали
48
машини розстрілює з руля стреляє неадекватні підполковники пішли

Артем Дацкевич

Новий гравець
Реєстрування
24 Лют 2024
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
Адреса
Київ
Злити його не вийде)
Де в правилах зазначений пункт, що в місті вогонь заборонений?
Вогонь дозволяється відкрити після трьох попереджень і тільки по колесам, що співробітник і зробив.
Стрільба з руля дозволена якщо зупинитися або скинути газ, що співробітник і зробив.
На фрапсі не видно, що співробітник використав стрільбу через кришу.
З тайзером не зрозумілий момент.

Дмитро Манько

05 | Південна Україна
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
71
Реакції
37
Бали
63
Злити його не вийде)
Де в правилах зазначений пункт, що в місті вогонь заборонений?
Вогонь дозволяється відкрити після трьох попереджень і тільки по колесам, що співробітник і зробив.
Стрільба з руля дозволена якщо зупинитися або скинути газ, що співробітник і зробив.
На фрапсі не видно, що співробітник використав стрільбу через кришу.
З тайзером не зрозумілий момент.
Поліцейському заборонено застосовувати вогнепальну зброю в місцях, де може бути завдано шкоди іншим особам, а також у вогненебезпечних та вибухонебезпечних місцях, крім випадків необхідності відбиття нападу або крайньої необхідності.

Артем Дацкевич

Новий гравець
Реєстрування
24 Лют 2024
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
Адреса
Київ
Поліцейському заборонено застосовувати вогнепальну зброю в місцях, де може бути завдано шкоди іншим особам, а також у вогненебезпечних та вибухонебезпечних місцях, крім випадків необхідності відбиття нападу або крайньої необхідності.
хахаах

Артем Дацкевич

Новий гравець
Реєстрування
24 Лют 2024
Дописи
6
Реакції
1
Бали
6
Адреса
Київ
Пункт правил мені назвіть

Дмитро Манько

05 | Південна Україна
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
71
Реакції
37
Бали
63
Пункт правил мені назвіть
9. Поліцейському заборонено застосовувати вогнепальну зброю в місцях, де може бути завдано шкоди іншим особам, а також у вогненебезпечних та вибухонебезпечних місцях, крім випадків необхідності відбиття нападу або крайньої необхідності. на відеодоказі видно як моє авто вже знешкоджене і не в змозі рухатись з місця а поліцейський без причини випустив пів обойми в кузов авто без причини а також я сумніваюсь що був виконаний пункт 10. а саме 10. Поліцейський зобов’язаний у письмовій формі повідомляти свого керівника про застосування вогнепальної зброї, а також негайно повідомити свого керівника про активне застосування вогнепальної зброї, який, у свою чергу, зобов’язаний поінформувати центральний орган управління поліції та відповідного прокурора. якщо цей пункт був виконаний прошу прикріпити до скарги відеодокази якщо їх немає це вже є порушенням статуту і правил використання вогнепальної зброї

Назар Левий

Незнакомец
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
73
Реакції
44
Бали
21
Вітаю шановні громадянини та шановні монтажори!!!
На даному відео видно повну ситуацію від а до я. Я його начав зупиняти а саме це проїзд на червоне світло світлофору він не підкорювався та тікав був один випадок де я виліз на кришу но це було случайно я не стріляв міранду я прочитав йому а цей громадянин Манько взяв змонтував так що я її не читав тик
Викликав адвоката адвокат був зайнятий та продовжив процес
тик

Дмитро Манько

05 | Південна Україна
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
71
Реакції
37
Бали
63
На даному відео видно повну ситуацію від а до я. Я його начав зупиняти а саме це проїзд на червоне світло світлофору він не підкорювався та тікав був один випадок де я виліз на кришу но це було случайно я не стріляв міранду я прочитав йому а цей громадянин Манько взяв змонтував так що я її не читав тик
тик
Да да да

Дмитро Манько

05 | Південна Україна
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
71
Реакції
37
Бали
63
тик
+ Має бути кд коли ти в мегафон говориш

Назар Левий

Незнакомец
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
73
Реакції
44
Бали
21
тик
Це повашому не фулл откат?? це відео запис з самого першого вашого порушення а саме проїзд на червоний

Назар Левий

Незнакомец
Реєстрування
28 Січ 2024
Дописи
73
Реакції
44
Бали
21
Хлопці якщо вас звільнили за неактив плакати не потрібно..........

Дмитро Манько

05 | Південна Україна
Реєстрування
6 Січ 2024
Дописи
71
Реакції
37
Бали
63
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі