Відмовлено Масові порушення клана NABANOV

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝐁𝐞𝐳𝐝𝐚𝐫 𝐇𝐚𝐫𝐝

𝐄𝐱𝐬𝐢𝐝𝐞𝐅𝐚𝐦𝐐 𝟏𝟎𝟎
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
282
Реакції
286
Бали
478
Адреса
United States California
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: NABANOV
2. Ваш нікнейм та ID: Винсент Нокс
3. Назва клану порушника: NABANOV
4. Суть скарги:

1.2. Вбивати гравців в Зелених Зонах (зазначено на мапі знизу); | Варн
1.2.1. Заподіювати шкоду гравцям в Зелених Зонах (зазначено на мапі знизу); | Деморган 60 хвилин
2.5. Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі. | Деморган 60 хвилин, наступне покарання Варн
2.7. При викраденні заборонено надягати стяжки більше ніж на одного гравця (та як заборонено викрадати більше одного гравця). | Деморган 30 хвилин
3.3. Усі нападники мають бути в масках; | Деморган 50 хвилин
3.4. Усі пограбування повинні проходити суворо за населеними пунктами; | Деморган 60 хвилин
3.5. Кількість нападників має бути в 3 рази більшою за кількість жертв; | Деморган 80 хвилин Заручника було 2 тобто їх мало бути 6
3.8. Під час проведення пограбування хоча б 1 учасник зобов'язаний вести фрапс ситуації, яка відбувається та зберігати протягом 3 діб. | Бан на 5 днів та конфіскація майна за пунктом 3.10 Прошу перевірити!

4.28.
Наносити шкоду по заручнику (для нанесення шкоди необхідно використовувати кулаки). | Деморган 60 хвилин
Не відігрування рп!

Масові порушення правил від клану прошу видати покарання!
Також хочу звернути увагу щодо гравця Белка Тюбикович наскільки я бачив його відкинули в деморган на 60 Хвилин по причині багоюз. Ще не пройшло 60 хвилин як гравець уже не був в деморгані прошу подивится історію покарань та логи!

5. Докази порушення (скріншот/відео): Жмяк
6. Дата та тайм-код порушення: 27.09.2026​

Останнє редагування:

Вадим Кравчук.

Ст.Адміністратор | Південна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
16 Кві 2024
Дописи
970
Реакції
409
Бали
478
Вітаю, розглянувши скаргу виношу наступний вердикт:

На жаль, оскільки на вашому відеодоказі не чути вашого мікрофона я не можу об'єктивно оцінити ситуацію, тому я буду змушений її відмовити. Також ваше відео є у певних моментах обрізаним, що згідно з правилами подачі скарг не береться до розгляду.

Відмовлено.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі