Вікі Альт
Старожила UKRAINE GTA
- Реєстрування
- 8 Лип 2024
- Дописи
- 227
- Реакції
- 536
- Бали
- 98
- Нікнейм адміністратора: ГА та ГС Неофа
- Особистий нікнейм: Вікі Альт
- Суть скарги: Вітаю шановна адміністрація.
Ось тут скрін замороженого правила яке ви тимчасово заморозили й як бачимо, клан Сігма раз за разом отримує заявки на битву за територію від двох союзних на картелі кланів. Чому союзні? Гравець Злой Хард переходить з клану Сквізі в клан Прокуратура й стає на модератора. Тери між собою грають раз в день, всі інші раз за разом кидають Сігмі, що доречі було цілком очікувано.
Прошу переглянути в каналі ДС сьогоднішні заявки на битви за території, там відразу порушено декілка правил а саме:
7.6. Заявка повинна бути подана не менше, ніж за 30 хвилин та прийнята не менше, ніж за 15 хвилин до битви. | Автоматична відмова від битви.
Як пояснив ГС Неоф заявку можна кидати не раніше як за 30 хв та приймати не раніше як за 15 хв, але обидва клани кидають заявки раніше за 40 хв, чим не дають мені кинути заявку згідно правил за 30 хв.
Мої заявки на битву вони просто ігнорують розказуючи про якесь кд. Хоча я отримала заявку від прокуратури о 20 00 на 20:30, відіграла битву й відповідно о 21 00 кинула битву на 21:30 їм. Заявка моя ігнорується а мені кидають битву клан Сквізі стверджуючи що їх черга а в мене незрозуміле кд.
Наступне порушення це:
2.11 Заборонено зміщувати КД на кидання битви за території.Примітка: Наприклад Битва кидається лише на 15:30, 16:30 і т.д
Де обидва клани протягом дня навмисно зміщують кд то на 30 хв то на 40 хв
Клан прокуратура кидає теру на 20:30 та не попереджаючи про запізнення розпочинає теру о 20:40, можете запросити відкат з їх сторони та впевнитися в цьому.
Або ж не приймає битву, а потім коли вже минає час на прийняття битви міняє написане повідомлення на "+" чим створює нам ситуацію ніби ми запізнюємося на битву, хоча попри невірно прийняту битву ми все ж таки прибули на цю битву, хоча можна було просто запросити передати нам її.
Скріни переписки в дс
Йдемо далі, гравці клану Прокуратура та клану сквізі згідно правила 6,4 Неофіційних організацій яке прямо забороняє приймати їм участь в битві за території раз за разом виходять на битви.
Прошу запросити бодай по 1 відкату з обох кланів з кожної зіграної битви за сьогодні та перевірити їх на порушення правила 6,4
Всі 3 гравці вийшли з клану Сігма пару днів назад Ось ту Злой Хард вже 2 рази отримував за це покарання й всеодно грає тери, хоча гравець займає посаду модератора й за такі порушення від модератор вже 2 рази лиш за сьогодні клан не отримав жодного покарання. Чому? Також гравець Гена Контужений також вийшов з клана Сігма тому теж не може грати тери.
Всі 3 гравці також вийшли з кланів топ 3
Як бачимо таких порушень від них вкрай багато й вони ігнорять попередження та покарання. В обох кланах є гравці які були з самого початку сезона, тому рахую грати тери є кому, адже це клани на картелі.
Сумарно від обох кланів клан Сігма отримав за 01.10.25 кинутих нам 7 битв, ті що були не за правилами не були зіграні, але самі заявки прилітали по кд, та між собою вони зіграли лиш 1 битву
Тому як лідер клану на картелі, який відразу був проти замороження правила, прошу повернути назад це правило, адже сидіти з 15 00 до 23 00 й приймати по кд тери які 2 клани кидають одному в 4 руки є дещо проблематичним, адже всі ми маємо ще й реальне життя.
Також прошу уважно ознайомитися з відкатами цих битв та видати покарання гравцям та клану, якщо гравець який порушив займає місце лідера або модератора.
А також почати видавати покарання за порушення правил кидання та приймання заявок на битву за територію, адже незнання цих правил не звільняє від відповідальності.
Прошу навести порядок, бо битви за території з порушенням всіх вище перерахованих правил порушують ігрову атмосферу та спонукають перестати грати ці битви.
Дякую за увагу.
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Канал ДС "Заявки на битву за територію" та откати з тер
- Дата походження: 01.10.2025