Розглянуто Масові порушення правил серверу

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Меттью

Поважний гравець
Реєстрування
24 Гру 2023
Дописи
325
Реакції
180
Бали
61
1. сенді мілано
2. 60043
3. Вітаю, сьогодні стався інфидент з гравцем сенді мілано. Гравець без підстави під'їхав до мене, коли я стояв афк та вирівшив мене скзати в мою сторони образи. Після цього я вирішив його вбити(у мене була ІС причина для його вбивства). Коли я це зробив від гравця також звучали образи та неадекватні висловлювання в мою сторону. Після цього я поїхав до нього в лікарню, тому що він запропонував мені піти на страйк(він потім відмовився, бо не вміє відповідати за слова). Я його там зустрів і він мене вбив, але фрапс не записався. Після цього я вихожу з лікарні і він починає мене вбивати. Прошу адміністрацію не видавати гравцю деморган і мут. Так як за 10 хв він порушив дуже багато правил, а саме образи, неадекватні висловлювання, DM ZZ, RK, SK, тому прошу йому видати бан за масові порушення правил серверу. Залишаю 4 фрапса зі всіма його порушеннями
4. 1 2 3 4

5. 01.08.2024

Останнє редагування:

Мартін Тейлор

Пенсія | Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
8 Чер 2023
Дописи
1,087
Реакції
3,255
Бали
253
Вітаю шановний гравець!
Гравець Сенді Мілано#67828 - отримає покарання у вигляді
Розмова в ноці - /pmute 30, Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 1-14, Неадекватні висловлювання - /pmute 60-120 або /pban 3-7, та RVK - /jail 60 наступний раз /warn
Гравець Меттью Стейфорд#60043 - отримає покарання у вигляді
Розмова в ноці - /pmute 30, та DM (вбивство) - /jail 15 - 60.
Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі