Розглянуто Масовi порушення

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жорик Старк

горный житель
Реєстрування
4 Лип 2023
Дописи
60
Реакції
24
Бали
13
1. Жорик Старк
2. 197825 185156 200708
3. barinov а 200708 без клана
4. Почалося з того, що я виїхав за людиною, яка перебувала в розшуку. Я під'їхав до лікарні та почав затримувати громадянина. Потім з нього зняли кайданки за допомогою кусачок а саме 185156. Після цього я знову затримав громадянина та одягнув на нього кайданки. Під час затримання по мені відкрили вогонь у зеленій зоні, що заборонено правилами сервера. Також з боку гравця були провокації та образи саме 197825
Тайм код з 0.57секунд до 3 минут.
Після цього я почав вести затриманих до НПУ для проведення процесуальних дій. Двоє осіб перебували в кайданках, однак 185156 порушувала правила сервера, ігнорувала свій статус затримання та вчиняла дії, які не могла б виконувати особа в кайданках. Початок 4:10-5:22.
Потім, коли я попросив гравця 185156 вiдпустить супровiд громадянинка вiдмовлялася це робити та нiяк не реагувала на мої прохання. Після цього я спробував зняти з нього кайданки та відвести його, але гравець з айди 185156 нахабно забирав громадянина до себе щоразу, коли я намагався провести процесуальні дії. Вважаю такі дії багоюзом.
Тайм код 7:50-8:10.
Потім я почав проводити процесуальні дії із затриманим, але вона знову якимось чином забрала його до себе з великої відстані. Повторюся, що вважаю такі дії багоюзом, оскільки це надавало їй неправомірну перевагу та заважало проведенню процесуальних дій.
Тайм код 8:57 забрала на 11:06.

Прошу адміністрацію розглянути дану ситуацію, вивчити докази та винести справедливе рішення відповідно до правил проєкту.

5. бум
6. 13.06.2026

Останнє редагування:

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
3,191
Реакції
1,041
Бали
253
Вітаю шановний гравець,
Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравець 185156 отримає покарання - Варн
6.28. "Втручення у RP ситуацію" - Заборонено втручатися в RolePlay ситуації, до яких ваш ігровий персонаж не належить. Тобто бігати, стрибати, кататися навколо ігрових персонажів, що беруть участь у Role Play ситуації, провокувати їх, створювати перешкоди та псувати ігрову атмосферу.
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується.
6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху.
6.38. "Багоюз" - Заборонено використання будь-якого багоюзу.
Гравець 197825 отримає покарання - Мут 180 хв
5.8. "Нецензурна лайка" - Надмірне вживання нецензурних слів і виразів в IC чаті, в OOC - заборонено.
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо.
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців.
Гравець 200708 отримає покарання - Деморган 60 хв
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі