Зачинено Массове порушення правила державних організацій

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Гуцул

Гуцул
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
54
Реакції
84
Бали
23
Адреса
Музей Гуцульської Магії
  1. Нікнейм гравця: Григорій Бандаренко 114851
  2. Особистий нікнейм: Макс Гуцул
  3. Суть скарги: Працівник СБУ або поліції в соло на роботі, не представившись, почав розтрілювати машину без попереджень, не запросивши документів сразу ж заковал в кайданки та посадив в не рабоче авто, сказавши спочатку що я угнав авто а потім за нецензурну лексику що є адміністартивним порушенням. Стосовно моєї неценрузної лексики, це адміністративне покарання, про що не знає Григорій Бондаренко:
    Стаття 47. Булінг
    Цькування громадян, що полягає у психологічному, фізичному, економічному, сексуальному насильстві, карається адміністративним стягненням

Що саме нарушив працівник:
    2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
    2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення
    2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
    2.21. Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. | Попередження/Догана
    2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
    2.26. Заборонено використовувати можливості організації для нанесення шкоди гравцям. | Попередження/Догана/Звільнення
  4. Докази (скріншот/відео): Відео
  5. Дата порушення: 24.03.2025

Заборонено:
  • В темі заборонено офтоп, флуд;
  • Забороняється обговорювати відповіді адміністратора. Якщо ви не згодні з його рішеннями можете подати скаргу на його ім'я;
  • Забороняється неадекватна поведінка, образа, матюки, завуал. мат;
  • Забороняється Неповажне ставлення до Адміністратора у скарзі;

Останнє редагування:

Макс Ігнатченко

Автор законів | Центральна Україна [01]
Активний гравець
Реєстрування
7 Лют 2023
Дописи
2,037
Реакції
1,765
Бали
253
Адреса
Нікополь
Вітаю шановний гравець!

Скарга зачинена за проханням автора

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі