Макс Гуцул
Гуцул
- Нікнейм гравця: Григорій Бандаренко 114851
- Особистий нікнейм: Макс Гуцул
- Суть скарги: Працівник СБУ або поліції в соло на роботі, не представившись, почав розтрілювати машину без попереджень, не запросивши документів сразу ж заковал в кайданки та посадив в не рабоче авто, сказавши спочатку що я угнав авто а потім за нецензурну лексику що є адміністартивним порушенням. Стосовно моєї неценрузної лексики, це адміністративне покарання, про що не знає Григорій Бондаренко:
Стаття 47. Булінг
Цькування громадян, що полягає у психологічному, фізичному, економічному, сексуальному насильстві, карається адміністративним стягненням
Що саме нарушив працівник:
2.7. Працівнику заборонено недбало ставитися до своєї діяльності. | Попередження/Догана/Звільнення
2.15. Заборонено застосовувати вогнепальну зброю щодо громадян, не маючи законних підстав. | Догана/Звільнення
2.20. Заборонено піддавати зниженню репутації державних організацій. | Догана/Звільнення
2.21. Заборонено карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення або злочин, не маючи доказів на протиправні дії. | Попередження/Догана
2.22. Заборонено проявляти поведінку, неналежну працівнику державних організацій. | Попередження/Догана
2.26. Заборонено використовувати можливості організації для нанесення шкоди гравцям. | Попередження/Догана/Звільнення - Докази (скріншот/відео): Відео
- Дата порушення: 24.03.2025
Заборонено:
- В темі заборонено офтоп, флуд;
- Забороняється обговорювати відповіді адміністратора. Якщо ви не згодні з його рішеннями можете подати скаргу на його ім'я;
- Забороняється неадекватна поведінка, образа, матюки, завуал. мат;
- Забороняється Неповажне ставлення до Адміністратора у скарзі;
Останнє редагування: