Хенсік Мореззі
Поважний гравець
- Реєстрування
- 19 Лис 2022
- Дописи
- 362
- Реакції
- 177
- Бали
- 48
1. Нікнейм гравця: Нікуся Мерссі, Витя Блатной, Артемка Хард, Тимур Гордон
2. Особистий нікнейм: Хенсик Мореззи
3. Клан порушника: DDTMS StoynFamq BARISSTA Bandidos
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: HarrisonFamq
5. Суть скарги: 1 відео - Витя Блатной - оск, Артем Хард - оск (0:46) 2 відео - Артемка Хард - РК (початок) Нікуся Меррсі - РК, Тимур Гордон - заезд на вч на лтз (видно по айді) + РК Витя Блатной (видно по айді) (РК) (1:02-1:30) ТАКОЖ хочу додати про юз анім під час крадіжки ПТ. На першому відео видно як я стріляю по Артему та Вітє, але урона нема (він в анімці - рассинхрон) 2 відео також теж саме - 2:46-3:00 (АНІМАЦІЯ є, але її не видно) ПРИМІТКА: таке стається якщо гравець входив до інтер'єру, або був далеко від гравців
6. Докази (скріншот/відео): тиць 1 тиць 2
7. Дата порушення: 09.10.2023
2. Особистий нікнейм: Хенсик Мореззи
3. Клан порушника: DDTMS StoynFamq BARISSTA Bandidos
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: HarrisonFamq
5. Суть скарги: 1 відео - Витя Блатной - оск, Артем Хард - оск (0:46) 2 відео - Артемка Хард - РК (початок) Нікуся Меррсі - РК, Тимур Гордон - заезд на вч на лтз (видно по айді) + РК Витя Блатной (видно по айді) (РК) (1:02-1:30) ТАКОЖ хочу додати про юз анім під час крадіжки ПТ. На першому відео видно як я стріляю по Артему та Вітє, але урона нема (він в анімці - рассинхрон) 2 відео також теж саме - 2:46-3:00 (АНІМАЦІЯ є, але її не видно) ПРИМІТКА: таке стається якщо гравець входив до інтер'єру, або був далеко від гравців
6. Докази (скріншот/відео): тиць 1 тиць 2
7. Дата порушення: 09.10.2023