Макс Гуцул
Гуцул
- Нікнейм гравця: Матвій Малко #135810 Діма Скрудж #128312
- Особистий нікнейм: Макс Гуцул
- Суть скарги: Я бігав по ЦР, Матвій Малко #135810 , почав провокувати мене викороставши анімацію з метою приниження гідності та казати не пристоїні слова (Відео 1) - для розуміння ситуації це було 15:24.
На його байт я не повівся і тут почалось саме цікаве о 15:32. Матвій Малко #135810 просить свого друга Діма Скрудж #128312 заковати мене в стяжки на ЦР (якщо подивитись Відео 2 по чату все зрозуміло). Гадая, що я в афк Діма Скрудж #128312 все ж таки закидує стяжки, кажучи що це він не навмистно і каже откат. Коли зрозумів що я був не в афк і все засняв, то починає погіршувати своє становище вирішає перейти у Non RP викрадення. Виводе мене з інтерьеру та я втрачаю свій намет (це можно побачити на - Відео 3). І так що ми маємо по порушенням:
Згідно Правила неофіційних організацій:
Матвій Малко #135810 - викороставши анімацію з метою приниження гідності + провокація/образи. | 2.2 Заборонено порушувати Загальні правила UKRAINE GTA.
Діма Скрудж #128312 - використання стяжек в інтерьері + GZ | 2.3 Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні.; 2.4 Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат; 2.5 Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі.; 2.10 Заборонено надягати стяжки на гравця в інтер'єрі будинку/картеля/бункер виключення: проведення теракту).
Зазначу я знаходжусь в клані, в момент NonRP викредння я знаходився в АFK(на Відео 2, перед стяжками можно побачити що в мене над головою є примітка АФК) , також гравці Матвій Малко #135810 та Діма Скрудж #128312 не знаходятся в клані , знаходились без маски та їх було 2 людини -
4.15 Вчинення викрадення гравцями, які не перебувають у кримінальному угрупуванні.
4.16 Проведення викрадення без маски.
4.17 Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. (іх повинну було бути в 3-чи більшее тобто 3 людини)
4.21 Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах.
4.22 Викрадати гравців, які перебувають AFK.
4.23 Викрадення представників кримінальних структур.
4.26 Ігнорування цілей викрадення, навмисне безпричинне утримання гравця.
Мабуть комусь цікаве, а який мотив у двух дітей, а це було типу помсти за цю скаргу(клікабельно), за що Матвій Малко #135810 отримав вже Варн, зазначу що сітуація також була на ЦР і це не перший випадок недекватної поведінки в мою сторону
- Докази (скріншот/відео): Відео 1, Відео 2, Відео 3
- Дата порушення: 02.09.2024