Розглянуто Матвій Малко #135810 Діма Скрудж #128312 / Багаторазове порушення правил проекту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Макс Гуцул

Гуцул
Реєстрування
29 Лют 2024
Дописи
54
Реакції
84
Бали
23
Адреса
Музей Гуцульської Магії
  1. Нікнейм гравця: Матвій Малко #135810 Діма Скрудж #128312
  2. Особистий нікнейм: Макс Гуцул
  3. Суть скарги: Я бігав по ЦР, Матвій Малко #135810 , почав провокувати мене викороставши анімацію з метою приниження гідності та казати не пристоїні слова (Відео 1) - для розуміння ситуації це було 15:24.
    На його байт я не повівся і тут почалось саме цікаве о 15:32. Матвій Малко #135810 просить свого друга Діма Скрудж #128312 заковати мене в стяжки на ЦР (якщо подивитись Відео 2 по чату все зрозуміло). Гадая, що я в афк Діма Скрудж #128312 все ж таки закидує стяжки, кажучи що це він не навмистно і каже откат. Коли зрозумів що я був не в афк і все засняв, то починає погіршувати своє становище вирішає перейти у Non RP викрадення. Виводе мене з інтерьеру та я втрачаю свій намет (це можно побачити на - Відео 3). І так що ми маємо по порушенням:

Згідно Правила неофіційних організацій:

Матвій Малко #135810 - викороставши анімацію з метою приниження гідності + провокація/образи. | 2.2 Заборонено порушувати Загальні правила UKRAINE GTA.
    Діма Скрудж #128312 - використання стяжек в інтерьері + GZ | 2.3 Заборонено заковувати людей в стяжки в зеленій зоні.; 2.4 Заборонено одягати стяжки без RP відігровки в текстовий чат; 2.5 Заборонено надягати стяжки на гравця для перешкоджання грі.; 2.10 Заборонено надягати стяжки на гравця в інтер'єрі будинку/картеля/бункер виключення: проведення теракту).
    Зазначу я знаходжусь в клані, в момент NonRP викредння я знаходився в АFK(на Відео 2, перед стяжками можно побачити що в мене над головою є примітка АФК) , також гравці Матвій Малко #135810 та Діма Скрудж #128312 не знаходятся в клані , знаходились без маски та їх було 2 людини -
    4.15 Вчинення викрадення гравцями, які не перебувають у кримінальному угрупуванні.
    4.16 Проведення викрадення без маски.
    4.17 Ігнорування необхідної кількості гравців для викрадення. (іх повинну було бути в 3-чи більшее тобто 3 людини)
    4.21 Викрадати гравців у населених пунктах, громадських місцях, зелених зонах.
    4.22 Викрадати гравців, які перебувають AFK.
    4.23 Викрадення представників кримінальних структур.
    4.26 Ігнорування цілей викрадення, навмисне безпричинне утримання гравця.

Мабуть комусь цікаве, а який мотив у двух дітей, а це було типу помсти за цю скаргу(клікабельно), за що Матвій Малко #135810 отримав вже Варн, зазначу що сітуація також була на ЦР і це не перший випадок недекватної поведінки в мою сторону

4. Докази (скріншот/відео): Відео 1, Відео 2, Відео 3
  5. Дата порушення: 02.09.2024

Кіра Коваленко

L / LOVERS | Центральна Україна
Активний гравець
Реєстрування
27 Тра 2024
Дописи
424
Реакції
249
Бали
123
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши данну скаргу виношу вердик:

Гравець [135810] отримає покарання за:
Використання анімації з метою приниження гідності людини - [jail 30]
Неадекватні висловлювання - [pmute 40]

Гравець [128312] отримає покарання за:
Порушення правил викрадення 4.1, 4.3, 4.4 - [jail 150 ] , на наступний раз warn

Також автор [178497] отримає покарання за:
Неадекватні висловлювання + Образа гравців + MG - [pmute 180]

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі