Зачинено Матвій Мужилко // Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,992
Реакції
1,196
Бали
253
1. Нікнейм адміністратора: Матвій Мужилко
2. Особистий нікнейм: Іван Блащина
3. Суть скарги:
Не розумію, яким чином адміністратор розглядав дану скаргу. Скарга, яку я подав, була адресована ГС/ЗГС Держ, адже після розмови в Discord із ЗГС Держ мені було рекомендовано вказати саме цей заголовок. Тому незрозуміло, на якій підставі інший адміністратор втрутився в розгляд — можливо, він вирішив, що має повноваження ГС або ЗГС Держ, хоча це не так.

У відповіді адміністратор написав наступне:

> "Вітаю, шановний гравець.
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Зі сторони гравця (Влад Фарбей 19400) порушень не виявлено, оскільки це RP-процес.
Кожен працівник СБУ працює згідно з законодавством, яке зазначене на форумі ВРУ (прошу ознайомитись із відповідними статтями).
Також згідно RP-процесу розшук — це і є орієнтування, за якими працює СБУ."

По-перше, адміністратор посилається на певне “законодавство” на форумі, але не прикріпив жодного посилання на відповідну тему. Я перейшов на форум, але не знайшов потрібної інформації, тож вказівка "ознайомитись" виглядає формальною.

По-друге, на моєму відео чітко видно, що гравець отримував інформацію через Discord, а не через RP-процес. Це вже саме по собі є порушенням RP, але адміністратор цього не врахував.

По-третє, на відео видно, що гравець дістає з автомобіля готове орієнтування, яке з’явилося нізвідки. Згідно з правилами RP, орієнтування має бути заздалегідь підготовлене і відтворене в процесі гри. Я впевнений на 100%, що адміністратор навіть не запитав доказів від гравця, який відігравав цю ситуацію.

По-четверте, під моєю скаргою почав відповідати інший гравець, який не мав до неї жодного відношення. Відповідно до правил форуму, це є флуд, за який має видаватися покарання. Але адміністратор проігнорував це порушення.

З огляду на все вищезазначене, я не розумію, як можна було не побачити очевидні порушення і провести розгляд у такий недбалий спосіб.
Прошу переглянути скаргу повторно, провести об’єктивний розгляд і вжити заходів щодо адміністратора, який проявив халатність під час розгляду.
4: Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга
5: Дата походження:05.10.2025

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,086
Реакції
512
Бали
253
Вітаю, шановний гравець
Адміністратор Матвій Мужило є слідкуючим Адміністратором за фракцією СБУ. В першу чергу в його обов'язки входить розгляд скарг на працівників. В нього є всі повноваження розглядати скарги, які не потребують участі ГС/ЗГС Держ.
Далі, перейдемо до суті Вашого оскарження:
1. Посилання Адміністратора на Законодавство. З Адміністратором буде проведена бесіда щодо чітких формулювань та посилань на РП Закони. Даю Вам посилання, можете ознайомитись [тик]
2. Отримання гравцем інформації через Discord. Це є Ваша суб'єктивна думка, яку Ви озвучили, не спираючись ні на які докази
3. Орієнтування. Орієнтування - це Ваша "особиста карточка" в планшеті НПУ/СБУ. Співробітник, перед тим як Вас зупинити - знайшов Ваш автомобіль у спеціальному розділі і тільки потім почав переслідування
4. Оффтоп в темі: Відповіді гравця було видалено зі скарги та гравець поніс покарання згідно правил форуму [тик]

Скарга розглянута вірно
Очікуйте відповіді від ЗГА
З повагою, Головний Слідкуючий за державними організаціями
Приємної гри на UKRAINE GTA

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,622
Реакції
1,048
Бали
253
Вітаю
ГС Держ надав відповідь вище

Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі