Зачинено Матвій Мужилко // Некомпетентність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Іван Блащина

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,848
Реакції
1,177
Бали
643
1. Нікнейм адміністратора: Матвій Мужилко
2. Особистий нікнейм: Іван Блащина
3. Суть скарги:
Не розумію, яким чином адміністратор розглядав дану скаргу. Скарга, яку я подав, була адресована ГС/ЗГС Держ, адже після розмови в Discord із ЗГС Держ мені було рекомендовано вказати саме цей заголовок. Тому незрозуміло, на якій підставі інший адміністратор втрутився в розгляд — можливо, він вирішив, що має повноваження ГС або ЗГС Держ, хоча це не так.

У відповіді адміністратор написав наступне:

> "Вітаю, шановний гравець.
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
Зі сторони гравця (Влад Фарбей 19400) порушень не виявлено, оскільки це RP-процес.
Кожен працівник СБУ працює згідно з законодавством, яке зазначене на форумі ВРУ (прошу ознайомитись із відповідними статтями).
Також згідно RP-процесу розшук — це і є орієнтування, за якими працює СБУ."

По-перше, адміністратор посилається на певне “законодавство” на форумі, але не прикріпив жодного посилання на відповідну тему. Я перейшов на форум, але не знайшов потрібної інформації, тож вказівка "ознайомитись" виглядає формальною.

По-друге, на моєму відео чітко видно, що гравець отримував інформацію через Discord, а не через RP-процес. Це вже саме по собі є порушенням RP, але адміністратор цього не врахував.

По-третє, на відео видно, що гравець дістає з автомобіля готове орієнтування, яке з’явилося нізвідки. Згідно з правилами RP, орієнтування має бути заздалегідь підготовлене і відтворене в процесі гри. Я впевнений на 100%, що адміністратор навіть не запитав доказів від гравця, який відігравав цю ситуацію.

По-четверте, під моєю скаргою почав відповідати інший гравець, який не мав до неї жодного відношення. Відповідно до правил форуму, це є флуд, за який має видаватися покарання. Але адміністратор проігнорував це порушення.

З огляду на все вищезазначене, я не розумію, як можна було не побачити очевидні порушення і провести розгляд у такий недбалий спосіб.
Прошу переглянути скаргу повторно, провести об’єктивний розгляд і вжити заходів щодо адміністратора, який проявив халатність під час розгляду.
4: Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга
5: Дата походження:05.10.2025

Сергій Пасечник

Фанaт бaунті з кокoсом
Активний гравець
Реєстрування
13 Лис 2024
Дописи
1,107
Реакції
534
Бали
409
Вітаю, шановний гравець
Адміністратор Матвій Мужило є слідкуючим Адміністратором за фракцією СБУ. В першу чергу в його обов'язки входить розгляд скарг на працівників. В нього є всі повноваження розглядати скарги, які не потребують участі ГС/ЗГС Держ.
Далі, перейдемо до суті Вашого оскарження:​
1. Посилання Адміністратора на Законодавство. З Адміністратором буде проведена бесіда щодо чітких формулювань та посилань на РП Закони. Даю Вам посилання, можете ознайомитись [тик]
2. Отримання гравцем інформації через Discord. Це є Ваша суб'єктивна думка, яку Ви озвучили, не спираючись ні на які докази
3. Орієнтування. Орієнтування - це Ваша "особиста карточка" в планшеті НПУ/СБУ. Співробітник, перед тим як Вас зупинити - знайшов Ваш автомобіль у спеціальному розділі і тільки потім почав переслідування
4. Оффтоп в темі: Відповіді гравця було видалено зі скарги та гравець поніс покарання згідно правил форуму [тик]

Скарга розглянута вірно
Очікуйте відповіді від ЗГА
З повагою, Головний Слідкуючий за державними організаціями
Приємної гри на UKRAINE GTA
​

Михайло Малюк

UKRAINE GTA
Активний гравець
Реєстрування
17 Вер 2024
Дописи
1,670
Реакції
1,149
Бали
593
Вітаю
ГС Держ надав відповідь вище

Зачинено​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі