Розглянуто Матвій Невілі | Блат НПУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
111
Реакції
44
Бали
33
1. Ваш нікнейм: Ян Булл
2. Нікнейм адміністратора: Матвій Невілі
3. Суть скарги:

Мною була подана скарга на працівника НПУ, а саме гравця Тонні Дніпровський, який порушив ряд правил, нехтував канонами РП і все тільки для того щоб задовільнити власне его і створити мені перешкоди в грі користуючись перевагами в грі, які дає йому фракція НПУ.

Список порушеннь від гравця Тонні Дніпровський:
гравець Тонні Дніпровський спочатку використовує тайзер (без відігровок) проти М4, потім одіває кайданки по гравцю який веде вогонь з М4, і відігрує кайданки вже після використання. Обшук і вилучення предметів без жодних відігровок.

Загальні правила UG:

6.27. "Уникнення RP відігрувань" - Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн

6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин

6.13. "PG" - Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

Правила держ. орг.
2.28. Заборонено використовувати електрошокер для затримання/нейтралізації гравця під час того, як він стріляє зі зброї. | Догана

2.32. Заборонено порушувати правила серверу. | Попередження/Догана/Звільнення + ЗЧС

2.40. "NonRP Держ" - заборонено масово порушувати правила державних організацій та канони RP, не відігравати RP роль свого персонажа тощо. | Варн

Натомість адміністратор Матвій Невілі видає гравцю Тонні Дніпровський всього 30 хв деморгану. Мені і гравцю Владислав Кензон (союзник клановець) покарання в вигляді FD GZ. Хоча в місці де відбувались події немає зеленої зони, та також FD тут не доречне так як причина відстрілюватись в мене була так як в мене був розшук і мене хотіли пов'язати копи. Також Владислав Кензон як союзник відбивав мене від копів.

Дії адміністратора вважаю не справедливими, та явним блатом фракції за якою він слідкує, так як працівник НПУ Тонні Дніпровський не отримав належного покарання. Натомість я і мій союзник Владислав Кензон отримали покарання за порушення які ми не скоювали.

4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео): тут,
5. Дата порушення: 25.01.2026

Ян Булл

Шановний гравець
Реєстрування
29 Вер 2025
Дописи
111
Реакції
44
Бали
33
В добавок до теми.
Гравець Тонні Дніпровський, не зважаючи на массові порушення РП з його сторони в добавок до затримання, кофіскації і арешту відкриває кримінальне провадження. Тобто по максимуму користується привілегіями фракції для створення перешкод в грі через особисту неприязнь, і не зважає на дотримання правил та канонів РП.

Ілля Репецький

КА | Подільський Край
Куратор Адміністрації
Реєстрування
14 Лип 2024
Дописи
2,026
Реакції
721
Бали
253
Вітаю.
Оскільки я як Куратор державних організацій уповноважений розглядати скарги на слідкуючу Адміністрацію, виношу свій вердикт:

Під час розгляду Вашої скарги, слідкуючий допустив певні помилки у розгляді, з ним буде проведена сурова бесіда що до розгляду скарги та буде додатково проведена лекція що до правильності розгляду.

Ваше покарання та покарання гравця Владислав Кензон [37606] буде знято та не буде враховуватись в історії покарань.
Гравець Тонні Дніпровський [38780] буде звільнений з НПУ з занесенням до ЧС силових структур (НПУ, СБУ, ЗСУ) на 30 днів через масові порушення правил.

Кримінальне провадження буде зачинено.

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,058
Реакції
841
Бали
253
Вітаю

Переглянувши відео докази на яких видно порушення зі сторони працівників НПУ, було прийняте рішення видати об'єктивне покарання для даного працівника

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі