Розглянуто Матвій Невілі скарга

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Микола Джеффері

Генерал ДКВС|Подільский Край (06)
Реєстрування
9 Лип 2025
Дописи
203
Реакції
78
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора:Матвій Невілі
  2. Особистий нікнейм:Микола Джеффері
  3. Суть скарги:Він зробив в НПУ розформ та звільнив все НПУ окрім двох людей молодшого складу та окрім старшого складу а саме 2 підполковників
    з Молодшого складу на 5 званні залишився Артемка Семечка і Роман Семеген на 6 до них я неяких питань не маю.Але щось не справедливо якщо робити розформ НПУ то всіх звільняти.Зі старшого складу звільнив він тіки мене з посади Підполковника аргументуючи тим що "Я не працюю" Але в мене було 2 звіта 1 не перевірили ніхто другий набрав 125 балів,3 я був в неактиві (подавав заявку) а 4 не вспів подати сьогодні.Чомусь залишили на посаді Підполковника Сергія Шмигельского,та Даніїїла Дніпровського (якщо не помиляюсь) тепер питаня я що якись козел отпущения? чи я особлива людина так я признаю вчора отримав догану за те що висловив свою думку в офіційному телегремі з матами але я хтів зняти догану сьогодні і після чого мені приходить шо я знятий по причині розформ ну як це так? Чому мене знімають інших залишають так само в молодшому складі всіх звільнили залишили дві людини я хотів розібратися за це я розмовляв з Матвійом почав задавати питаня після чого він не видержав і Заблокував мене в телеграмі тим самим показав що в нього нема Адекватності,Стресостійкості,та невміє діяти в сложних ситуаціях.Я розмовляв з лідером НПУ він сказав що сам Невілі сказав що мене звільняємо а він не слова за мене не сказав (Лідер) можливо в нього якась особиста неприязнь до мене? Я хочу щоб мене повернули на мою посаду Підполковника.Або в крайньому випадку видали моральну компенсацію але не 100.00 гривень або 300.00 гривень моя посада не коштує 100.000-500.000 гривень.
    1759685291843.png
    1759685359495.png
    1759685376773.png
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:05.10.25

Микола Джеффері

Генерал ДКВС|Подільский Край (06)
Реєстрування
9 Лип 2025
Дописи
203
Реакції
78
Бали
73
  1. Нікнейм адміністратора:Матвій Невілі
  2. Особистий нікнейм:Микола Джеффері
  3. Суть скарги:Він зробив в НПУ розформ та звільнив все НПУ окрім двох людей молодшого складу та окрім старшого складу а саме 2 підполковників
    з Молодшого складу на 5 званні залишився Артемка Семечка і Роман Семеген на 6 до них я неяких питань не маю.Але щось не справедливо якщо робити розформ НПУ то всіх звільняти.Зі старшого складу звільнив він тіки мене з посади Підполковника аргументуючи тим що "Я не працюю" Але в мене було 2 звіта 1 не перевірили ніхто другий набрав 125 балів,3 я був в неактиві (подавав заявку) а 4 не вспів подати сьогодні.Чомусь залишили на посаді Підполковника Сергія Шмигельского,та Даніїїла Дніпровського (якщо не помиляюсь) тепер питаня я що якись козел отпущения? чи я особлива людина так я признаю вчора отримав догану за те що висловив свою думку в офіційному телегремі з матами але я хтів зняти догану сьогодні і після чого мені приходить шо я знятий по причині розформ ну як це так? Чому мене знімають інших залишають так само в молодшому складі всіх звільнили залишили дві людини я хотів розібратися за це я розмовляв з Матвійом почав задавати питаня після чого він не видержав і Заблокував мене в телеграмі тим самим показав що в нього нема Адекватності,Стресостійкості,та невміє діяти в сложних ситуаціях.Я розмовляв з лідером НПУ він сказав що сам Невілі сказав що мене звільняємо а він не слова за мене не сказав (Лідер) можливо в нього якась особиста неприязнь до мене? Я хочу щоб мене повернули на мою посаду Підполковника.Або в крайньому випадку видали моральну компенсацію але не 100.00 гривень або 300.00 гривень моя посада не коштує 100.000-500.000 гривень.Переглянути вкладення 342496Переглянути вкладення 342498Переглянути вкладення 342499
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
  5. Дата походження:05.10.25
Я не розумію як він відбирав людей яких зняти? а яких оставити по блату?

Віктор Репецький

ГА | Подільський Край
Головний Адміністратор
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
2,062
Реакції
845
Бали
253
Вітаю

Переглянувши всі докази та обговоривши дану ситуацію з Лідером, слідкуючим та ГС Держ виношу вердикт.
ГС Держ приняв рішення на росформ даної організації тому що від частини працівників НПУ було багато порушень а від іншої частини роботи взагалі не було. Стосовно тих людей яких залишили в фракції, вони сумлінно виконували службові обов'язки і саме тому їх залишили на посаді, щоб вони і надалі виконували роботу до поки не наберуть новий склад працівників. Стосовно вашої роботи, Ви не дуже активно проявляли себе і навіть будучи в грі ви займались своїм справами а не
роботою в НПУ. ГС Держ та слідкуючий обговорили з Лідером кандидатуру кожного працівника і на його роботу в фракції. Стосовно Адекватності слідкуючого, Ви самі його провокували і займалися флудом йому в особисті саме тому ви були тимчасово заблоковані. А на рахунок повернення вас у фракцію можу сказати наступне, як би Ви проявляли актив та добре виконували свої службові обов'язки то Ви би не потрапили до тієї категорії працівників які були звільнені.
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі