Розглянуто Матвій Олійник/НПУ К/ куча всього

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Дахно

Екс Адміністратор | Південна Україна
Реєстрування
7 Гру 2023
Дописи
234
Реакції
98
Бали
73
  1. Нікнейм гравця:Матвій Олійник47723
  2. Особистий нікнейм:Тимка Хуліган
  3. Суть скарги: даний гравець допустив кучу порушень статуту мвс а саме: 1.7 Порушувати Загальні правила державних організацій.(проведення незаконного обшуку з вилученням майна)1.9 Перевищувати/користуватись службовими повноваженнями в особистих цілях.( інший гравець просто так втрутився у процесуальні дії які ми проводили з ПІДПОЛКОВНИКОМ)1.22 Карати громадянина, який вчинив адміністративне правопорушення чи злочин, не маючи на це фактичних доказів.( це стосовно виписування розшука ID 8247)1.30 Заборонено оголошувати в розшук автомобіль/громадянина без доказів або відповідних підстав.(Які підстави виписування були чому він мене не запитав де я її взяв? навіть якщо і так то по рп процесу він повинний був це зробити, а по рп процесу я міг її просто так знайти на вулиці? і віднести до НПУ? я так розумію відігрування рп процесів ніхто не хотів робити. і це працівники вищих рангів. чому ПНУ Д при цій самій ситуації ніхто не виписав розжук, а по рп знайшов зброю і відніс до нпу. тим паче я сам прийшов до поліції з проханням посадити до кпз.)2.11 Вимагати від громадян подання документів та ліцензій з метою підтвердження законності обігу зброї.(Він навіть не запитав чи є в мене ліцензія на зброю взяв просто вилучив її і все, а бронижелети це власний захист який вільно можна придбати у ЕПІЦЕНТР) Також на відео присутні нон рп дії стосовно як він міг знати що його колега який відходив хто зна куди стоїть за дверми? він до нього звернувся по імені не знаючи хто стоїть за дверми.Потім почав вводити мене в оману тим що він нібито знав що то стоїть саме той. без відігровок змінив скін і так же саме без відігровок посадив до КПЗ) я думаю відео все покаже) і покарання також будуь. Якщо навіть Слідкуючі за Держ організацією сказав що вони порушують мої права.
  4. Докази (скріншот/відео):Спілкування з адміністрацією Відео Відео 1 Відео 2
  5. Дата порушення: 17.04.2025
  6. Тайм коди ВІДЕО 0:04 Незаконний обшук. Вилучив всі бронижелети також Снайперську гвинтівку.з 0:10-3:00 ввести в оману довго й нудно а його колега вже як 3 хв стояв афк 4:11 я запропонував йому ліцензію яку він повинний був зразу перед обшуком заитати в мене а не я навязуватись повинний 5:01 прийшов адмін і розбудив працівника який стояв афк щей був присутнім при рп процесу ( це заборонено так як і втручатись в нього) там адміністратор все пояснив на відео 5:28 адміністраор посянив за рп процес і процесуальні дії 6:44 він каже зачикати на що? поки він запитає у адміністратора що робити далі? і що за відповідь " 5 хв ось такі ровні" ? де судординація працівника поліції до громаданина? 8:27 прибігає інший гравець по рп він не може знати хто то
  7. ВІДЕО 1 0:34 пише в ОФФТОП чат а потім пише в ІС чат що не мені це рахується як мг 0:53 пише гравцеві в чат через двері. Як від міг знати що там стоїть хтось? бо бачить ІД того і пише так спутавшо чати. 1:55 на моє питання як він дізнався що там хтось стоїть і що то Ілля його відповідь Нон рп дії 2:49 робить наклеп на мене що я ніби то пяний (і це ще підполковник) 3:47 гравець ІД 8247 почав втручатись в процесуальні дії хотя йому адміністратор в іншому відео сказав вийти і не втручатись 4: 42 він погоджуеться що не законно вилучив зброю і бронь, також переходить на ти (субординація) 6:02 Гравець ІД 8247 МГшить за реальне життя 7:49 ІД 8247 втрутився в процесуальні дії і почав мені виписувати розшук чим порушив статут МВС який я писав вище по пунктам 8:10 він погодився що просесуальні дії я провожу з ПІДПОЛКОВНИКОМ а не з тим хто тільки що виписав мені розшук
  8. ВІДЕО 2 0:10 без відігровок пердав форму своєму колезі 0:51 знову тикає мені 1:41 без відігровок вкинули в кпз
  9. Ну і на Спілкування з адміністрацією Ви самі все зрозумієте.

Тимур Бейтман

Старожила UKRAINE GTA
Реєстрування
18 Жов 2023
Дописи
283
Реакції
402
Бали
68
Вітаю шановний гравець!
Переглянувши вашу скаргу з відповідними відеодоказами виношу такий вердикт:

Гравець #47723 отримає покарання у вигяді /jail на 20 хвилин за NonRP дії.

6.19. "NonRP" - Non Role Play - дії, які неможливі в реальному житті, що порушують канони RP, псують ігрову атмосферу, невиправдані, нелогічні дії, також враховується перебування на даху вагону під час руху. | Деморган 15-60 хвилин
А також попередження за порушення субординації!
*З працвником буде проведена бесіда.

Багато тексту написаного не по темі. Був фактор арешту який зумовив проведення обшуку затриманого. За вашим вказаним тайм кодом на відео #1, 0:34 секунда MG не помітив. По тайм коду 2:49 також порушень не виявив, поліцейський висунув підозру на алкогольне сп'яніння через вашу поведніку. По всіх інших тайм кодам порушень теж не виявлено!

СХВАЛЕНО

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі