Відмовлено Матвій Харісон | BAD COP

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
23 Вер 2024
Дописи
20
Реакції
22
Бали
108
Загальна інформація

Мене звати Харісон Матвій Володимирович. Я народився 17 травня 2005 року. З дитинства я звик, що будь-яке рішення має свої наслідки, а повагу потрібно заслужити власними вчинками. Я завжди прагнув бути людиною, яка здатна зберігати холодний розум навіть у найскладніших ситуаціях. Мене не цікавлять гучні слова чи порожні обіцянки — я оцінюю людей лише за їхніми діями.

Дитинство та родина

Я виріс у звичайній українській родині. Батьки багато працювали й навчали мене чесності, дисципліни та відповідальності. Вони пояснювали, що будь-який успіх потребує наполегливої праці.

У школі я був спокійним, але принциповим. Якщо бачив несправедливість, не залишався осторонь. Через це нерідко сперечався з однолітками, однак саме тоді навчився відстоювати свою думку та контролювати емоції. З роками я став більш стриманим і почав більше спостерігати, ніж говорити.

Чому я обрав поліцію

Після закінчення навчання я вирішив вступити до лав Національної поліції України. Я хотів підтримувати порядок і бути корисним суспільству. На початку служби я суворо дотримувався закону, сумлінно виконував накази та вірив, що справедливість завжди перемагає.

Колеги поважали мене за дисципліну та відповідальне ставлення до роботи. Я намагався допомагати кожному, хто цього потребував, навіть якщо це вимагало додаткових зусиль.

Розчарування в системі

З часом я почав помічати речі, які руйнували мої уявлення про службу. Деякі люди уникали відповідальності завдяки знайомствам, а чесні працівники залишалися без підтримки. Одного разу я затримав порушника, однак уже наступного дня він опинився на волі через впливових знайомих.

Саме тоді я вперше задумався, що не все працює так, як має бути. Я все ще виконував свої обов'язки, але вже не дивився на систему так само, як раніше.

Шлях до Bad Cop

Моя зміна була поступовою. Спочатку я став більш жорстким у спілкуванні з порушниками та перестав вірити кожному слову. Згодом зрозумів, що люди бояться не закону, а наслідків своїх дій.

Під час одного зі службових виїздів затриманий запропонував мені гроші, щоб уникнути проблем. Я відмовився. Але після кількох подібних випадків почав дивитися на це інакше. Я бачив, як інші користувалися службовим становищем і залишалися безкарними.

Одного дня я все ж погодився на незаконну винагороду. Спочатку переконував себе, що це лише виняток. Потім таких ситуацій ставало дедалі більше. Я навчився приховувати свої дії, ретельно продумувати кожен крок і не залишати доказів.

Згодом я почав використовувати службове становище для власної вигоди, психологічно тиснути на людей, якщо це допомагало досягти результату, та діяти значно жорсткіше, ніж вимагали службові інструкції. Водночас я завжди пам'ятав, що одна помилка може зруйнувати все, чого я досяг.

Характер

Я врівноважений, терплячий і дисциплінований. Не люблю зайвих розмов і віддаю перевагу діям. Завжди аналізую ситуацію перед тим, як ухвалити рішення.

Довіру заслужити важко, а втратити дуже легко. Якщо людина мене зрадила, другого шансу майже не буде. Я вимогливий до себе та до оточення, не люблю безвідповідальність і неповагу.

Сильні та слабкі сторони

Мої сильні сторони — холоднокровність, уважність до деталей, дисципліна, вміння швидко оцінювати ситуацію та приймати рішення.

Мої слабкі сторони — надмірна недовіра до людей, упертість, бажання все контролювати та небажання визнавати власні помилки.

Страхи

Я боюся втратити контроль над своїм життям і службою. Не меншою є боязнь зради з боку тих, кому довіряю. Найбільший страх — одного дня зрозуміти, що через власні рішення остаточно переступив межу, після якої вже неможливо повернутися.

Сьогодення

Сьогодні я вже не дивлюся на світ так, як на початку служби. Досвід навчив мене, що закон і справедливість не завжди йдуть поруч. Я став обережнішим, жорсткішим і навчився використовувати свій авторитет для досягнення поставленої мети.

Я залишаюся поліцейським, але вже давно зрозумів, що кожне рішення має свою ціну. Саме ці рішення поступово зробили мене тим, ким я є сьогодні — Bad Cop.
Поступово я навчився приховувати свої справжні наміри за спокійною поведінкою та бездоганною службовою репутацією. Для керівництва я залишався дисциплінованим працівником, який сумлінно виконує накази, а для більшості громадян — звичайним поліцейським. Лише одиниці знали, що за цією маскою ховається людина, яка давно перестала вірити в чесність системи. Кожне нове порушення власних принципів ставало дедалі легшим, а страх бути викритим поступово змінювався впевненістю у власній безкарності та здатності контролювати будь-яку ситуацію.​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі