Розглянуто Матвій Хрустальов халантність

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
3 Жов 2025
Дописи
33
Реакції
30
Бали
63
1. Ваш нікнейм:Влад Котов
2. Нікнейм адміністратора:Матвій Хрустальов
3. Суть скарги:Вітаю в 23 вечора після важкого дня зайшов добавити людей в клан я через баг опинився на больці побачив мою подуругу з союз клану я з нею привітався та перекинувся парой слів побачив шо її пресують якісь 2 хлопця з клану сотка які до того тулили людей з мого клану вони залазили в машину обзивали її я сказав їм свалили по доброму вони залізли на автівку після чого моя подруга поїхала з ними на даху(замітьте їх не було за нонРП відкинуто через неуважність адм.) після чого подурга врізалась в стовп щоб вони вилетіли з даху вони почали творити фігню а саме обзивати потім вона почала тулити по ним а я допоміг їй через союз кланів це вагома ІС причина для відкриття вогню навіть якщо це не так то покарання отримав тільки я а подруга не отримала за ФД через неуважність або халантність після чого я поїхав на бункер для справ і мене відкинули за ДМ я хотів дізнатись причину адм. навіть захотів розібратись ми зайшли в войс я йому пояснив всю ситуацію після чого був посланий на форум я вважаю це халантністю та невиконанням службових обов*язків на всі мої аргументи я був посланий на форум прошу переглянути відеодокази адміністратора та компенсувати мені м4 які були використанні також даний адміністратор повинен мені принести вибачення бо це повело за собою мені великі проблеми бо в мене було багато справ які я міг виконати тільки сьогодні також прошу замітити що адміністратор не бачив всієї ситуації після того як він порадився з кимось він ссилався на MG хоча там його не було прошу прийняти міри бо це не припустимо так відноситись до своєї роботи.
4. Доказ отриманого покарання (скриншот/відео):тик (прошу замітити не все)
5. Дата порушення:14.06.2026

By Kotov

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі