Зачинено Матвій нєвєля

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хаггард

Поважний гравець
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
104
Реакції
103
Бали
46
  1. Нікнейм адміністратора: Матвій Невілі
  2. Особистий нікнейм: Ернест Наливайко
  3. Суть скарги: підійшов до мене тіп начав говорить усякий брєд а після чого мене вибісив и я його послав після чого він начав оскать мене и мені прилитів мьют на одну годину у адміністратора не має повного відео доказу щоб видавати покарання.)
    якщо треба я можу піти в діскорд и показать усі відео докази яких немає у даного адміністратора.)))
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):У адміністратора довжен бути откат з фулл ситуацією
  5. Дата походження:13.11.2025

Хаггард

Поважний гравець
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
104
Реакції
103
Бали
46
  3. Суть скарги: підійшов до мене тіп начав говорить усякий брєд а після чого мене вибісив и я його послав після чого він начав оскать мене и мені прилитів мьют на одну годину у адміністратора не має повного відео доказу щоб видавати покарання.)
    якщо треба я можу піти в діскорд и показать усі відео докази яких немає у даного адміністратора.)))
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео):У адміністратора довжен бути откат з фулл ситуацією
після чого я написав адміністратору у дс а він мене заблокував)

Хаггард

Поважний гравець
Реєстрування
15 Вер 2023
Дописи
104
Реакції
103
Бали
46
закрити скаргу.

Видалений користувач 76641

Гість
Скаргу зачинено за проханням автора.

Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі