Відмовлено Маттео Ернандес ЗСУ// Оскарження догани

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Михайло Котляревський

L Vortex | Західна Україна
Реєстрування
14 Лют 2025
Дописи
53
Реакції
60
Бали
23
1. Ваш нікнейм:Михайло Котляревський
2. Нікнейм порушника:Маттео Ернандес
3. Суть скарги: Доброго часу доби шановна адміністрація, пишу цу скаргу не спроста дана особа а саме Полковник Маттео видав як на мій росуд,мені видала догану не доцивільно, він видав мені догану як він назвав по причині порушення статуту 3.18 3.1, я не згоден с порушенням 3.18 тому що в той час на мені був тіки наплічник, а мені як відомо ще с НПУ що наплічник, окуляри,капелюх що не перекривае робочу форму, тощо не заборонено, наприклад бумбокс, рішки тощо окей так вони заборонено.
Но повторюсь, на мені був тіки наполічник, так я згоден за порушення 3.1 тому що я підходив до генерала та просив перевірити рапорт, но меніби генерал сказав або видавби попередження/догану но генерал на це нічого даже не сказаві коли він видав мені догану Микита Гурін про це даже не знав, і я маю право був получити тіки попередження за це порушення но дана особа порахуваши що 3.1 мало для догани додав 3.18, прошу вилучити у даній особи відео докази/скрин і для перегляду порушення с мого боку, і якщо буде порушення с мого боку тіки 3.1, тоді зніміть с мене догану та видайте попередження на перший раз будь ласка
4. Доказ порушення (скриншот/відео): Тик пікмі палочкой
5. Дата порушення: 14.12.2025 12:33

И неимущим и богатым
Мы одинаково нужны
Сказал патологоанатом
И вытер скальпель о штаны. Иван Алексеевич Бунин

Валерія Романова

ІП | Генерал НПУ | Західна Україна
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Лис 2024
Дописи
509
Реакції
519
Бали
153
Вітаю!

Ознайомившись з вашою скаргою та доказами заступника, виношу вердикт:

Догана була видана доцільно.

[Відмолено]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі