Ільдар Морган
Огнєний Огоньок
- Реєстрування
- 4 Січ 2024
- Дописи
- 67
- Реакції
- 184
- Бали
- 36
- Нікнейм адміністратора: Маттео Хомс, Кирило Сьомкін
- Особистий нікнейм: Ільдар Морган
- Суть скарги:
Не згоден з розглядом скарги, від Головного Адміністратора.
Його типічна відповідь - "Згоден з рішенням Адміністратора".
В скарзі я пояснив, що видане попередження - є не обгрунтованим, чому ж:
По-перше, в правилів лідера (Неоф) немає такого порушення, за яке я отримав попередження.По-друге, попередження видано по скаргі, але якій скаргі? Яку я написав сам на Адміністрацію? Це дуже смішно.
По-третє, це не є порушення, за яке можна видавати попередження..
Навожу приклади:
Скарга №1
Лідер клану отримав 120 хвилин за ДМ та 90 хвилин муту - попередження/догани не отримано
Я отримав 60 хвилин за Порушення правил нападу на ВЧ (я прибрав зброю на 10 секунд, докази є). Вивід який? Одразу попередження, без скарги на мене.
Скарга №2
Лідер клану отримав 60 хв за НонРП дії, якщо це РП проект, це більш серйозніше порушення, за яке по лозіці Кирила Сьомкіна, теж потрібно давати попередження, але його немає, бо то не гравець Ільдар Морган.
Скарга №3
Лідер клану отримав 60 хв за Ухід від РП. Знову ж, РП проект, серйозне порушення, не відіграно РП та ухід. Але також попередження не видано, бо на думку Кирила Сьомкіна це не достатньо. А коли за мной стежили 10 хвилин, коли я прибрав зброю на 10 секунд - одразу 60 хвилин, та щей попередження, за яке даже не йде мови в Правилах для лідерів (Неоф)
Скарга №4
Лідер робить серйозне порушення, та отримує 180 хв за ДМ ЗЗ - йому видають попередження.
В цих двох скаргах один, два. Лідер робить тіж самі дії, але отримано догану. Мені цікаво, яка різниця між Лідерами? Чому там попередження, а там догана? Чи це стосується взаємовідносин між вами?
Тож яка суть, є правила, які створенні для гри, за які гравці отримують покарання. Але є ще Адміністрація, і по всьому, що я навів приклади, вивід, що Адміністрація також видає покарання та рішення дивлячись, який гравець, та який у нього настрій.. Можливо я не правий, але я навів приклади, вирішувати вам.
Я нікого не хочу підставляти, чи ще щось, не тримайте обіду на мене. Я просто відстоюю свою думку, та надаю трішки доказів..
Перед подачою цієї скарги, я написав Головному Адміністратору, щоб вирішити це питання, я надав йому також ці фактори, але на що я отримував відмовки, розгляну потім, коли наставало потім, нічого не мінялось. На маю думку, просто байдуже на цю проблему, я чекав 32 години на рішення
Висновок: я не злякався попередження, чи хочу когось підставити - ні
Просто хочу, щоб було трішки чесніше та справедливіше, цю проблему бачу не тільки я.
Дякую за увагу.
З повагою Ільдар Морган
- Доказ видачі покарання (скріншот/відео): https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/Сьомкін-Не-згоден-Особливе-відношення-ГА.142531/
- Дата походження: 09.03.2024
Останнє редагування: