Розглянуто Маттео Хомс / Не згідний з рішенням адміністратора / для Владислава Савочкіна

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,029
Реакції
6,863
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
  1. Нікнейм адміністратора: Маттео Хомс
  2. Особистий нікнейм: Павло Шухевич
  3. Суть скарги:
    Прошу пере-розглянути дану скаргу, так як, не згідний з рішенням адміністратора.
    По моїй скарзі було написано багато аргументів, ні на один з них, відповіді, або пояснення надано не було.

Я вважаю, що в даній ситуації, ГА покриває свого молодшого адміністратора, який і так не понятно, як став адміністратором з порушенням правила 3.4 Заборонено використання нікнеймів: примітка (- присутні російські літери / російськомовний нікнейм.)
    1711577896668.png

Також, Маттео Хомс халатно ставиться до своєї посади, коли розглянув дану
    скаргу, не видалив оффтоп від другого гравця (коли скарга була написана на адміністратора), при тому, що в коментах, я це вказав.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скарга
  5. Дата походження: 28.03

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,175
Реакції
516
Бали
198
І знову доброї ночі!

1. Розпочнемо з приводу вашої скарги. Від вас було допущено порушення, а саме:
7.9 RK (RevengeKill) - 1) Вбивство гравця з метою помсти; 2) Повернення на місце смерті протягом 15 хвилин; 3) Вбивство одного і того ж гравця кілька разів.
Так, ви аргументували, що гравця не вбили (і це справді так), але... ви відкрили вогонь по гравцю першими, що вже є ознакою того, що ви намагалися його вбити. Порушення з вашого боку є, і це можна чітко побачити на цьому відео - ТУТ. Ви їхали на власному автомобілі, помітили гравців з іншого клану, зупинилися, а після того, як вони вийшли з авто, розпочали стріляти в них (хоча ви знали, хто це був). А як написано в правилах: "заборонено вбивати гравця з метою помсти, а також вбивати одного і того ж гравця кілька разів" (ви не вбили, але ви хотіли це зробити, тобто факт порушення є). Тому я повністю ознайомився з вашими аргументами, але порушення з вашого боку було, за що ви і отримали покарання.

2. Далі перейдемо до нікнейму на форумі. Тут я повністю з вами згоден, адміністратор змінить свій нікнейм на "Андрій Смітт".

3. Ну і перейдемо до останнього, а саме оффтопу в скарзі. Переглянемо правило, а саме: 3.2 Заборонені повідомлення, які не належать до зазначеної теми/не стосуються вас. Іншими словами, заборонено оффтоп у будь-яких його проявах. Перечитаємо уважно даний текст: "заборонені повідомлення, які не стосуються вас". У даній скарзі гравець Макс Ленуар має повне право залишити свій коментар, оскільки він відноситься до даної ситуації, тому що скарга на вас була написана саме від цього гравця, тобто це не інша особа, яка зовсім не причетна до даної ситуації. Тому видача покарання за оффтоп буде зовсім недоречно.

Надіюся, я відповів на всі ваші запитання. Але якщо щось залишиться незрозумілим, ви завжди можете написати мені в Discord -
matteo.homs

Closed

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі