Розглянуто Матфій Соколов ДБ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Петрушка

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Жов 2022
Дописи
84
Реакції
88
Бали
23
Ваш нікнейм:Богдан Коваленко,Максим Ракович
Нікнейм гравця:Матфій Соколов
Дата порушення:13.12.2022
Опишіть ситуацію:ДБ когда я загружал фрапс как пруф его нарушения правил, он начал дбишть + нон рп повязание
Скріншот/відео від свого обличчя:
Тайм-код:0:01

Богдан Петрушка

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Жов 2022
Дописи
84
Реакції
88
Бали
23
Поправка: Изначально человек просил фрапс его нарушения я ему сказал то что щас загружу, потом я загрузил, он начал дбшить

Богдан Горбачов

[Міська Рада Д]
Реєстрування
19 Лис 2022
Дописи
7
Реакції
9
Бали
3
Ваш нікнейм:Богдан Коваленко,Максим Ракович
Нікнейм гравця:Матфій Соколов
Дата порушення:13.12.2022
Опишіть ситуацію:ДБ когда я загружал фрапс как пруф его нарушения правил, он начал дбишть + нон рп повязание
Скріншот/відео від свого обличчя:
Тайм-код:0:01
Можете Заблокувати Матвія. Мені пообіцяли, якщо і далі буде порушувати, то ви його заблокуєте

Це дуже токсична людина, та він неодноразово порушував правила сервера. Є і в мене фрапс, і на YouTube уже багато роліків з'явилось з цим ігроком.

vova_mandzyuk

Козак
Реєстрування
2 Лип 2022
Дописи
46
Реакції
9
Бали
11
Будь ласка , прошу Вас заблокуйте гравця Матфій Соколов , цей гравень кожний день поршує закон ПДР , та правила серверу (Погрожує , матюкається, обзивається , убиває без причини) це вже не перший раз і не другий раз !

Витя Банда

Новий гравець
Реєстрування
6 Гру 2022
Дописи
12
Реакції
2
Бали
3
Можете Заблокувати Матвія. Мені пообіцяли, якщо і далі буде порушувати, то ви його заблокуєте

Це дуже токсична людина, та він неодноразово порушував правила сервера. Є і в мене фрапс, і на YouTube уже багато роліків з'явилось з цим ігроком.
Як раз таки мене не можуть заблокувати тому що у них немає на це прав тому що за це дають деморган тим паче я недавно вийшов з бану і по цьому ті скарги були старі

Денис Архангел

Колишній Старший Модератор 03|Слідкуючий Неоф
Реєстрування
18 Сер 2022
Дописи
329
Реакції
137
Бали
88
Добрий день !
Гравець Матфій Соколов буде покарано:

7.16. Зловживання порушеннями правил сервера. [Бан 5-30 днів]

Примітка 1: неодноразове (від 3 і більше) порушення правил сервера, які були здійснені за 7 днів.
Вердикт: 30 днів бану без права на оскарження!
Схвалено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі