Відмовлено Матюнс

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

𝐁𝐞𝐳𝐝𝐚𝐫 𝐇𝐚𝐫𝐝

𝐄𝐱𝐬𝐢𝐝𝐞𝐅𝐚𝐦𝐐 𝟏𝟎𝟎
Реєстрування
3 Кві 2024
Дописи
267
Реакції
264
Бали
478
Адреса
United States California
1. Ваш нікнейм та ID: 54244
2. Нікнейм адміністратора: Володимр Матюнс
3. Суть скарги:

Хочу поскаржитися на адміністратора Володимира Матюнса через його некомпетентні дії під час ситуації, яка сталася сьогодні на контейнерах.

На контейнерах сиділи двоє гравців — Мага Каприз та Дмитро Плитка, між якими виникла суперечка. Під час суперечки гравець Дмитро Плитка почав говорити на тему СВО та інші висловлювання, які, на мою думку, порушують правило 5.19 «Розпал міжнаціональної ворожнечі»:
«Заборонений прояв нацизму / расизму, прояв ненависті, заснованої на расовій або національній приналежності гравця, якщо сказано комусь в обличчя або в присутності тих, кого ображають. Як виняток країна, з якою йде війна, — російська федерація. | Мут 80–180 хвилин / Бан 1–14 дні, при повторному порушенні Бан 6000 днів».
Однак адміністратор Володимир Матюнс видав гравцю Дмитру Плитці мут лише на 60 хвилин, що не відповідає покаранню, передбаченому правилом 5.19.

Після цього адміністратор відкинув мене в деморган за FD IN GZ, хоча стріляв зовсім не я. Коли я пояснив ситуацію адміністратору, він відповів, що не побачив, хто саме стріляв, «бо у вас були однакові скіни».

Вважаю таке пояснення непрофесійним, оскільки адміністратор має об'єктивно встановлювати порушника перед застосуванням покарання. Через цю помилку я отримав покарання за порушення, якого не здійснював, що також негативно вплинуло на мою History.

Прошу розглянути цю ситуацію, перевірити дії адміністратора Володимира Матюнса, а також переглянути видані покарання та відповідність його дій правилам сервера.

Також прошу звернути увагу на правильність визначення порушників та застосування покарань адміністрацією, оскільки подібні помилки можуть призводити до необґрунтованих покарань гравців.

4. Докази отриманого покарання (скріншот/відео):
Жмяк
5. Дата порушення: 04.09.2026

Анастасія Коревті

КА | Південна Україна
Куратор Адміністрації
Реєстрування
16 Лют 2024
Дописи
1,977
Реакції
2,747
Бали
643
Вітаю, покарання видане вірно, мут виданий доцільно - адміністратор бачив тільки суперечку за "що таке СВО" і більше нічого, щодо покарання деморгану - адміністратор оперативно перевидав покарання потрібному гравцю і вас було випущено.
Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі