Розглянуто Махинации Для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

gloki1

Шановний гравець
Реєстрування
26 Гру 2023
Дописи
63
Реакції
39
Бали
21
1.Нікнейм гравця: Валік Янко
2. Особистий нікнейм: Олександер Грімм
3. Клан порушника: STSR
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так то у якому KHARKIV
5. Суть скарги: Такой человек как (Валік Янко) Словил автосалон эконом класса, слитал он после рестарта и он попросил свою подругу начать тулить по мне что бы я не словил автосалон тем самым можно считать это как дм на сльоте. + дм-мили скорее всего с твинк акаунта тем самым они помешали ловить авто салон. Это можно посчитать как нарушение правил мульти акаунтов.
Дані Гравці такі як " (Валік Янко) Та ( Олександра Янко ) і їхні твінк акаунти" вони використовують їх для порушення правил серверу для свого збагачення у мене на відео є зліт автосалону і видно як його подружка вже мене чекала і вбивати хотіла прошу дати бан на 14 днів обом за використовування і порушення правил серверу щодо мультиакаунтів + у цих гравців коли був бізнес епіцентр вони використовували його для свого збагачення таким чинояк як " президент дав указ як на ціни і які вони мають стояти тобто в всіх дані гравці також коли ринок від президента на тканину ціна"4500" вони скуплялись в себе по дешевці і продавали по 2тис і на їхніх акаунта біля 500-1000 цих предметів прошу розглянути дану скаргу. Они Продавали с твинк акаунтов (6839038 Твинк Валік Янко) (6844844 Возможно Олександра Янко)
+ Это возможно можно посчитать мохинацией потому что эго подруга сделала обход бана и за того что оно затулила с твинк акаунта.
Так же пусть Валік Янко покажет откат как он ловил Со звуком.
Я ещё раз скажу я считаю это махинация для того что бы словить бизнес.
6. Докази (скріншот/відео): тиць тайм код 4:20-4:30
7. Дата порушення:29.08.24

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,164
Реакції
5,036
Бали
253
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Отримавши докази від гравця Валік Янко, можу ствердити що він є чинним власником, і отримав він її чесним шляхом.
Так як він вийшов з інтер'єру - 05:04:01, а ви 05:04:07, що вже відіграло велику роль, що гравець сів на мотоцикл і швидше приїхав.
Стосовно ситуації яка трапилась - гравець отримає покарання.

Гравець Віолета Мамурова [6844844] отримає наступні покарання, за те що спеціально створив перешкоду під час того як ви їхали до :

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі