Розглянуто Мб, какой слив?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
1 Бер 2025
Дописи
86
Реакції
118
Бали
38
1. Ваш нікнейм: Хиото Шашкін
2. Нікнейм порушника: Кіля Азіров
3. Назва клану порушника: SpiritS
4. Суть скарги: На меня кинули ЖБ якобы за "слив".
Где он увидел слив я так и не понял я хочу рассказать про его пункты.
1. Пункт
1 скарга що була подана на гравця Толик Картер від гравця Хиото Шашкін він надав по перше не фул відкаті бо на відкаті видно як він чекає гравця с ворожого клану+ до того всього там зелена зона поруч с аптекой карту зелених зон прикріпляю нижче там входить зелена зона дорога парковка і сама аптека там не як не може бути.
А как он понял то что там был именно игрок с ником "Толик Картер"? Мне ЖБ отклонили из-за плохой видимости и не видели ник с айди, а как он увидел?
2. Пункт
2 скаргу яку подав сьогодні також Хиото Шашкін на гравця уже Альберт Рибачок що він якоби затулив вар клан в зеленій зоні хотя на парковці стадіону немає зеленой зони як системной так і по карті
Я спросил в репорт у админов, "Есть ли ЗЗ на стадионе возле ЦР?" На что мне ответили то что она там есть. Но по итогу оказалось то что её там нету, выходит я получил обман со стороны админов а не от себя.
3. Пункт
3 скаргу було подана на Джеймса Громова також від Хиото Шашкіна що він типу не вірно розглянув скаргу від мого соклана Вечерло Каненні він заспавнив своє авто на парковці лікарні Харькова по ньому почали відкривати без причини вогонь інкасація іза цього не проходив по грацю урон бо там системна зелена зона взагалі

Где-то он прав а где-то и нет, фрапс не полный он уже выбежал с больки и заспавнил машину, от него быть РК или провокация до ситуации, ЖБ от 3 лица. Хорошо, я понял свою ошибку можете отклонить, также и с ЗЗ, каким образом машина получила урон? Потому-что он был не в ЗЗ, а потом по машине и ему перестал проходить урон, и по этому можно понять что был уход в ЗЗ
4. Пункт "Нарушения которые у меня якобы были"
Прошу звернути увагу на ці всі 3 скарги які були вказані в доказах та винести чіткий вердикт на рахунок даного гравця те що він намагається такими скаргами злити особовий склад клану та видати покарання гравець не одно разово сам порушує якщо глянути його історію покарань
Фд и ДМ в ЗЗ у меня было, и откуда он знает мою историю нарушений?. Ухода в ЗЗ от меня никогда не было, а от стороны Спиритов уход в ЗЗ был не раз.
Вот ЖБ: https://forum.ukraine-gta.com.ua/threads/nightwind-виключно-для-ГС-Неоф.377518/

5. Доказ порушення (скриншот/відео): -
6. Дата порушення: 09.03

Данієль Хомс

Старожила UKRAINE GTA
Tester
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,538
Реакції
965
Бали
253
Вітаю!

Надав відповідь у цій скарзі - тиць
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі