Розглянуто Медіа відділ та Керівник проекту//оскарження

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
26 Тра 2024
Дописи
305
Реакції
584
Бали
153
1. Нікнейм адміністратора: Медіа відділ та Керівник проекту
2. Особистий нікнейм: Кирилл Шевчук
3. Суть скарги:

Прошу передати цю скаргу до медіа-відділу та закликаю уважно ознайомитися з нею повністю.

Мене звати Кирилл Шевчук. Я був блогером на проєкті ukrainegta ще з 2022 року. За цей час я активно створював контент, хоча й бували перерви, проте завжди повертався.
Першу паузу я зробив у червні 2023 року рівно два роки тому. Тоді мене запросили на інший проєкт, адже на той момент на укр гта існували певні проблеми (які згодом були вирішені), а також у мене виник особистий конфлікт з одним із адміністраторів (конфлікт давно вичерпано). Після цього я повідомив тодішньому медіа-менеджеру про свій вихід з проєкту.
Згодом, коли з’ясувалося, що я перейшов на інший проєкт, цей медіа-менеджер особисто вніс мене до ЧСП. У мене є скріншоти, де він прямо це пише. Як потім з’ясувалося, він обгрунтував це нібито образами керівництва, чого насправді не було. Через це мене забанили.
Після того, як з посади були зняті як вказаний медіа-менеджер, так і тодішній спецадміністратор (імен не називаю, проте, думаю, ви розумієте, про кого йдеться), на проєкті з’явилася нова медіа-менеджерка та новий керівник. Вони тісно співпрацювали.
Я повернувся до створення контенту як блогер, проте пізніше ця медіа-менеджерка зняла понад 200 блогерів, які активно знімали відео ледь не щодня. Я висловив їй свою незгоду та зауважив, що її дії є неправильними. Після цього вона почала поводитись некоректно.
Після виходу оновлення 2.0, коли я був лідером ЗМІ, мене без будь-яких пояснень зняли з блогерки. У відповідь я, на жаль, дозволив собі емоційні висловлювання на стрімі в бік її та керівника.
Щиро прошу вибачення за це. Події відбулись півтора року тому. Відтоді я повністю оновив свій канал, працював на адміністрації, маю позитивну репутацію. Деякі мої відео набрали понад 300 000 переглядів, а кількість введених моїх промокодів перевищує 200. Мене впізнають у грі через тікток.
Прошу ще раз переглянути це питання. Перед тим як робити остаточні висновки прошу уважно прочитати моє звернення. Я щиро прошу вибачення за минулі помилки.
Також хочу додати, що коли на проєкт прийшов Сергій Коваленко, з мене було знято всі бани та недовіру, я почав з чистого аркуша. З моменту тих подій минуло чимало часу, і я справді подорослішав. Можу запевнити подібного більше не станеться.
Давайте жити дружно та разом розвивати проєкт! 🙏

З повагою,
Кирилл Шевчук

Screenshot 2025-07-21 133551 copy.png

1753098349281.png

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Скину в особисті повідомлення, тому що там особисті листування. Телеграм: @timkaaaua Дискорд: democracy.king
5. Дата походження: 25/07/2023 по 21/07/2025

Олег Галицький

Керівник UKRAINE GTA
Керівник
Реєстрування
14 Бер 2023
Дописи
7,322
Реакції
5,046
Бали
253
Вітаю!

Оскільки від вас були критичні порушення, ми на жаль не можемо вам довіритись та з вами співпрацювати станом на зараз.
Спробуйте себе згодом.

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі