Розглянуто Медійка яка порушує правила, МГ + нонрп.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Bulba

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Лип 2022
Дописи
80
Реакції
73
Бали
18
Ваш нікнейм: Алек Ливандовский
Нікнейм гравця: Льоша Волков
Дата порушення: Від 30.07.2022 по сей час.
Опишіть ситуацію: Будемо йти по трошки. Почнему з першого, зловив я людину для відіграшу рп, шукав людей які риють клад, та вирішив з ними пограти що це вони тут риют. Попався мені Льоша Волков, на той момент я не знав що це великий ютубер з 300 підписників. Людина почала грати, начебто притензій нема, але потім людина побігла намагаючись втікти, отримала удар тайзером на що ми бачимо такі кадри. P.S Оригінал буде нижче, зробив для зручності.

Тут ми бачимо як він почав тікати від працівника СБУ, який стоїть зі зброєю, але то таке, йдем одразу далі.

Людина отримує удар тайзером, нічого не отигрує, пише в рп чат ем, ок. Думаю гарний показник як треба себе поводити під час затримання.

В рп чат пишем скобочку) добре, по слабким порушенням ми пройшлись, перейдемо далі.

Флуд в рп чат, це медійка проекту показує приклад гри на сервері.

Тайм код 0;40 Починає в голосовий чат, що також рахується рп чатом, нести про жалобу, далі нічого особливого.

2:20, початок як він говорить що адмінам заплатить. А вот тепер вишенка на торті.

0:30 Адмін Кирило Форб вирішив мені показати як Льоша Волков, готовий дати 100 баксів за те щоб мене зняли, адже він поклявся на стрімі що мене буде знято з посади.

Висновок - Ось така людина стоїть на медійці та показує приклад гри, прошу віднестись до цього та розібратись не простою розмовою, а покаранням.

Скріншот/відео від свого обличчя: При потребі, надам всі оригінали скрінів та фрапс де я взяв скріни його мг і порушень.
(скриншоти та відео приймаються з сайтів: Imgur та YouTube)
Тайм-код:

Реєстрування
27 Чер 2022
Дописи
66
Реакції
6
Бали
11
Доброї ночі, передам вашу скаргу ГА/ЗГА
На розгляді.

Іван Субботін

Керівник відділу Маркетинг
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
469
Реакції
165
Бали
43
Привіт! Щодо скарги:
- Передивився трансляцію Волкова, на якій видно повне затримання. Вже не перший раз якісь незрозумілі стичкі з СБУ. Що дуже дивно, бо не зрозуміло чому саме ви опинились там.

"зловив я людину для відіграшу рп, шукав людей які риють клад, та вирішив з ними пограти що це вони тут риют. Попався мені Льоша Волков, на той момент я не знав що це великий ютубер з 300 підписників." - самому мені не вірится що аж так це вийшло случайно. Можливо це і правда случайність але я думаю що просто хтось хотів попасти на трансляцію і стрімснайпнув.

Щодо покарання:
-Була проведена розмова з блоггером проекту.
-Буде видане покарання в грі за порушення ІС чата(МГ).

Скаргу схвалено - зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі