Відмовлено Мейсон Блек // нешанобливе ставлення до гравців

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
19 Січ 2023
Дописи
138
Реакції
23
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Мейсон Блек
  2. Особистий нікнейм: Ілля Базанюк 7500
    3.Суть скарги: Стояв біля НПУ Київа, приїжджає мій друг ( полковник Максим Марцинкевич 6215) після чого від мене в чат йдуть наступні висловлювання:
    "Привеееет"
    "Шо ты галава"
    "Давай устраивай меня"
    Після цих висловлювань, у яких я не мав ані якого поганого контексту від адміністратора Мейсон Блек прилітає мут на 30 хв по причині "нешанобливе ставлення до гравців". Мій знайомий ( Максим Марцинкевич 6215 ) викликає у репорт цього адміністратора, аби вияснити де було нешанобливе ставлення, але адміністратор вирішив просто сказати "Якщо є скарги - подайте скаргу на мене'' і полетів далі по своїм справам.
    Після цього всого я почав писати цю скаргу і бачу, що адміністратор вирішив перевидати мені покарання з 30 хв на 10хв , думаючи, що , можливо, я не буду писати оскарження. Шановна старша адміністрація, прошу мінімум провести бесіду з даним адміністратором задля уникнення подібних ситуацій. Дякую.
    4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Мої повідомлення Покарання Наступне покарання
    5. Дата походження: 30.06.2025

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши скаргу, виношу вердикт:

Враховуючи обставини ситуації, висловлювання, що мали місце, у певному контексті дійсно можуть бути сприйняті як неповага до гравця. З огляду на це, адміністратор переглянув початкове рішення та з власної ініціативи скоротив термін покарання до 10 хвилин. В такій ситуації покарання можна вважати обґрунтованим і доцільним. У подальшому адміністратор приділятиме більше уваги ситуаціям подібного характеру з метою максимально об'єктивної оцінки перед вжиттям дисциплінарних заходів.

[ВІДМОВЛЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі