Ілля Вайт
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 24 Бер 2025
- Дописи
- 65
- Реакції
- 89
- Бали
- 21
- Нікнейм адміністратора: Мейсон Блек
- Особистий нікнейм: Ілля Вайт
- Суть скарги: Вітаю вас шановні адміністратори, цю скаргу я пишу з приводу ГС. Неоф. Я закинув скаргу на гравця який бив людей на страйці в системній зеленій зоні думав що багоюз но бачу у відповіть на скаргу NonRP jail 15хвилин, в тій же зоні стояли мої друзі які теж закинули скаргу на гравця та їх скаргу прийняли вже по іншому (Приймав Назар Іценко) та видав гравцю покарання
Гравець Пальма Хелл [6763773] отримує покарання у вигляді:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
5.11. "Неадекватні висловлювання / дії" Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів
Гравець Ілля Вайт [6880497] отримує покарання у вигляді:
5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин
і це вже не перший раз що адміністратор Мейсон Блек халатно відноситься до розбору скарг. - Доказ видачі покарання (скріншот/відео): (Скарга мого друга яку розглядав Назар Іценко) (Моя скарга яку розглядав Мейсон Блек)
- Дата походження: