Відмовлено Мене послали і мені мут дали при адмінах і без відповіді (адмін втік)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
  1. Нікнейм адміністратора: Іван Товарницький (втік)
  2. Нікнейм адміністратора: Данил Мозолевський
  3. Особистий нікнейм: Алекс Гаррі
  4. Суть скарги: Гравець - Саньок Пелл обзивав мене та довколишніх (є лише 2 фрагменти - можу при потребі долучити): - я не відповідав. Через деякий час цей же гравець викликає адмінів що я АФК - на відео чітко видно (маю право не відповідати). Починає мені розказувати і при адмінах ДВОХ на 1хв,01сек посилає мене на ... адмін без будь яких слів дає мені МУТ (на запитання за що не відповів - втік). Кінцево: я втратив клієнтів, втратив немалі гроші (біля +-50млн. бо не міг домовлятись по цінах), відсидів в МУТі до 19:12 (це 5год 37хв.) (відео при потребі надам), ВИТРАТИВ дуже багато часу, НерВів. Чекаю на відповідь, реакцію і максимальне покарання таким адмінам.
  5. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): відео
  6. Дата походження: 29,12,23 (13:34:41 (його відмінили), другий 13:35:15)

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
bandicam 2023-12-29 21-30-14-456.jpg

Даня Стоун♡

ЗГС Неоф | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
1,338
Реакції
1,189
Бали
253
Вітаю! покарання видав саме адміністратор Іван Товарницький.
Коли я зробив перевидачу покарання можна було побачити в кінці by Товарницький.
Перший раз був помилковий, так як адміністратор не вписав свій by.
Та коли це трапилось, мене на жаль не було біля вас.
Будьте уважніше.
З Приводу адміністратора який вам видав покарання, очікуйте на відповідь від керівницва.
Гарної гри.<3

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
Вітаю! покарання видав саме адміністратор Іван Товарницький.
Коли я зробив перевидачу покарання можна було побачити в кінці by Товарницький.
Перший раз був помилковий, так як адміністратор не вписав свій by.
Та коли це трапилось, мене на жаль не було біля вас.
Будьте уважніше.
З Приводу адміністратора який вам видав покарання, очікуйте на відповідь від керівницва.
Гарної гри.<3
але перш ніж видавати покарання то треба говорити і бути уважному що робиш, а не тихаря і за то чого не було апріорі. У списку покарань тепер висвічується +1 покарання. Нащо воно мені ( і ще й за то чого я не робив)??? Покарання через вашу зухвалість та не уважність. А тепер напишіть як мені позбутись зі списку того покарання яке мені було дано вашим способом + якраз із-за вас (це був початок) я втратив не малі кошти від продаж бо у мене була домовленість а коли прийшлось до торгу то вже вас нікого не було і всім було всеодно - так що винні не меньше Товарницького та повинні нести покарання максимально строге. Тому за свої дії треба відповідати тим більше якщо на посаді і вимагаєте дотримання правил від інших тому ви перші маєте їх дотримуватись та відповідати за свої дії (набагато строгіше ніж гравці) бо ви подаєте приклад іншим.

Останнє редагування:

Алекс Гарріс

Кошовий отаман
Реєстрування
13 Тра 2023
Дописи
64
Реакції
62
Бали
21
але перш ніж видавати покарання то треба говорити і бути уважному що робиш, а не тихаря і за то чого не було апріорі. У списку покарань тепер висвічується +1 покарання. Нащо воно мені ( і ще й за то чого я не робив)??? Покарання через вашу зухвалість та не уважність. А тепер напишіть як мені позбутись зі списку того покарання яке мені було дано вашим способом + якраз із-за вас (це був початок) я втратив не малі кошти від продаж бо у мене була домовленість а коли прийшлось до торгу то вже вас нікого не було і всім було всеодно - так що винні не меньше Товарницького та повинні нести покарання максимально строге. Тому за свої дії треба відповідати тим більше якщо на посаді і вимагаєте дотримання правил від інших тому ви перші маєте їх дотримуватись та відповідати за свої дії (набагато строгіше ніж гравці) бо ви подаєте приклад іншим.
За 1 рік і 7 місяців (приблизно) я надивився багато і зробив всього 2 порушення - нон рп (скорочував дорогу) решта покарання давали бо так хотілось (мені 1 адмін так і сказав - бо я так хочу). Була б моя воля ви би всі у мене відповідали за всі свої дії. Чомусь у мене у клані порядок і повага з іншими прощаємось дуже швидко.

Іван Громов

Західна Україна
Активний гравець
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
1,907
Реакції
1,090
Бали
213
Вітаю, переглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Адміністратор буде покараний, приносимо щирі вибачення.

Приємної гри!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі