Розглянуто Менни Мартинез незнание правил + неверное наказание

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Шапокляк Карабасович

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
54
Реакції
100
Бали
38
Нікнейм адміністратора: Менни Мартинез[73695]
Особистий нікнейм: Шапокляк Карабасович
Суть скарги:
Неверное наказание, так как в моих словах " блат " нету никаких обсуждений - осуждений за его действия. С учетом того, что я постоянно так говорю и никто ничего не говорил. Как по мне, выглядит как предвзятое отношение. + данный администратор не знает правил, все прекрасно видно по его словам!
4.12.1. "Обговорення дій адміністрації" - Заборонено обговорювати / критикувати дії адміністрації. | Мут до 60 хвилин
Примітка: обговорення/критика дій адміністраторів в ігрових чатах може спровокувати гравців на конфлікт або застережне ставлення до певного місця тощо де перебуває адміністратор, якщо гравець не згоден з покаранням в нього завжди є можливість звернутися до розділу скарг свого сервера. Такі обговорення можуть нашкодити роботі адміністрації, та контролю за сервером.

Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
Фото фото2
Дата походження:11.02.2025

Михайло Ломака

[ L I MARABUNTA ]
Реєстрування
12 Чер 2023
Дописи
520
Реакції
663
Бали
153
Згоден повністю з тобою, адміністратор дуже предвзято відносить до тебе, замалий термін муту, пропоную провести з адміністратором бесіду, щоб в наступний раз видав би всі 60 хвилин, а то і 120, а 20 хвилин муту я це вважаю блатом!!!

Шапокляк Карабасович

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
54
Реакції
100
Бали
38
Згоден повністю з тобою, адміністратор дуже предвзято відносить до тебе, замалий термін муту, пропоную провести з адміністратором бесіду, щоб в наступний раз видав би всі 60 хвилин, а то і 120, а 20 хвилин муту я це вважаю блатом!!!
120 не получится, плохой ты был админ,что тоже не знаешь правил... слава богу тебя сняли.

Реєстрування
13 Чер 2024
Дописи
21
Реакції
31
Бали
18
Не вражена твоїм коментарем під скаргою Шапокляка.

Шапокляк Карабасович

Поважний гравець
Реєстрування
28 Лют 2024
Дописи
54
Реакції
100
Бали
38
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі